SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Västerås BK30
Fotboll

Välkommen!
Till klubben mitt i stan. Här bedriver vi en härlig fotbollsverksamhet med våra duktiga ungdomslag. Har även en fin seniorverksamhet där vårt Damlag spelar i Div 3 och vårt Herrlag spelar i div 4.
 
Vill du bli medlem eller stödmedlem hos oss? Klicka här
Herr
Referat: Västerås IK Herrar - Västerås BK 30
Förlust emot VIK
2024-06-29 08:53, Herr

Efter en klar förlust emot topplaget VIK Fotboll i sista matchen igår så tar herrlaget nu ett välbehövt semesteruppehåll.

Bilder och ett coach talk kommer inom kort.

 

Glad sommar!

Semestertider!
2024-06-28 15:05

Västerås BK30:s kansli håller semesterstängt till den 29 juli.


Under tiden nås kansliet på mail kansli@bk30.se 

 

Boxen kontrolleras, men svarstiden kan vara lång.

 

Trevlig sommar så syns vi i höst och med helt nya förutsättningar.

 

Mvh 

Danoel, Robban, Johan och Farrough

Herr
Sista matchen innan sommaruppehållet
2024-06-28 01:27, Herr

Sista matchen innan sommaruppehållet. BK30 styr emot Apalby IP för att möta VIK Fotboll. Ett BK30 som tog poäng senast men som ligger fortsatt på nedflyttningsplats och möter storklubben som istället slåss om serieledningen.

Ett VIK som tränarna i BK30 borde ha bra koll på, då det är erfarna och kända spelare i 4:an som spelar i laget.

 

BK30 saknar fortfarande några spelare som är bortresta på semester men det ser säkert lika ut för VIK i dessa semestertider.

 

Sportchef Peter Lindblom berättar att han jobbar förfullt med att förstärka truppen inför hösten. Flera spelare är kontaktade och flera har hört av sig, för att de vill hjälpa klubben. Men först ska vi avsluta vårsäsongen.

 

Hoppas vi ses på Apalby!

 

Kom igen Beeekåå!

Dam
Referat: Karlslunds IF FK - Västerås BK 30
Revanschlusta inför höstsäsongen
2024-06-24 07:30, Dam

"Vi har för svårt hela matchen att få bollar igenom deras lagdelar och vi lyckades för få gånger för att bjuda upp till match. Vi har några fina lägen att men lyckas inte hitta nätmaskorna. Karlslunds gör en bra försvarsinsats matchen igenom och slår endast långbollar som straffar oss när vi försöker jaga mål. 

 

Vi hade kunnat ha en bättre känsla med oss till uppehållet, men nu hoppas jag att tjejerna känner revanschlusta och tränar på bra under uppehållet ⚽️💪🏻."

 

/Coach Osten

Nyheter från våra lag
 
Föreningens Sponsorer
Arenapartners