SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Västerås BK30
Fotboll

Bli medlem i Västerås BK30
BLI MEDLEM
Välkommen!
till klubben mitt i stan. Här bedriver vi en härlig fotbollsverksamhet med våra duktiga ungdomslag. Har även en fin seniorverksamhet där vårat Damlag spelar i Div 1 och vårat Herrlag spelar i div 4.

Vill du bli medlem eller stödmedlem hos oss? Klicka här
Bengt Hellman har lämnat oss
2021-06-21 10:00
Bengt Hellman i mars 2021 när han tog emot Wimans hederspris

Västerås BK 30 har nåtts av det tråkiga beskedet att Bengt Hellman har lämnat oss.

Bengt Hellman var föreningen trogen sedan tidigt 50-tal då han började som junior och spelade fotboll. Han var spelare under många år i föreningens junior- och seniorlag. Därefter blev han lagledare och sedan också bl.a ordförande i fotbollsektion. I mitten av 60-talet blev han också en mycket uppskattad  huvudkassör i föreningen. Bengts ordningssinne och noggrannhet gjorde honom utmärkt som huvudkassör vilket var en syssla som han innehade till och med 2019 då han avsa sig omval. Han var alltså huvudkassör i nästan 60 år, och alltså medlem i huvudstyrelsen, vilket gör honom lite unik inom föreningsvärlden. Han slutade dock inte som kassör då han efter uppdrag som huvudkassör också har haft hand om kassan för McDonalds Cup och kioskverksamheten.

 

Bengt var en mycket aktiv föreningsmedlem som med sitt ideella arbete bidragit till vad vår förening är idag. Bland annat var han med att bygga upp vår ungdomsverksamhet i mitten av 70-talet. Han var också med när McDonalds Cup startades upp på initiativ av Bertil Wiman i mitten av 80-talet. Som pensionär var han på Ringvallen flera dagar i veckan och besökte vårt kansli och hjälpte till på idrottsplatsen när det behövdes. Den senaste tiden har han också varit aktiv som kioskbiträde på matcher. En syssla som han tyckte var rolig då han träffade många trevliga spelare, ledare och föräldrar.

 

Bengts engagemang för föreningen gav också honom välförtjänt första utdelningen från Bertil Wimans Minnesfond 2020. Han uppskattade det mycket då Bertil Wiman var en mycket god vän till honom. Bengt har också erhållit Svenska Fotbollsförbunds förtjänsttecken i guld för sitt föreningsarbete genom åren.

 

Vi är många som idag kommer att sakna Bengt och våra tankar går till hans barn, Johan och Maria samt särbon Birgitta.

 

Bengt Hellman blev 83 år.

 

 

Sven-Olof Wiberg

Avslutning Fotbollslekis
2021-06-17 10:30
Sven-olof Wiberg & Maria Wiman

I tisdags så hade vi avslutning för fotbollslekis där ca 40 pojkar och flickor har varit med och testat på under våren. Efteråt så bjöd Wimans minnesfond samtliga spelare, ledare, föräldrar, syskon m.m på Glass, Saft, Kaffe och bullar.

 

Höstsäsongen för fotbollslekis kommer dra igång igen i Augusti. Vi återkommer med mer information efter sommaren.

 

Trevlig sommar!

SOMMARENS HETASTE SOMMARCAMP!!!
2021-06-03 07:24

Nu är det högtid att göra som nästan 30 andra av BK30:s härliga lirare och anmäla sig till sommarens hetaste sommarcamp på Ringvallen

 

Ta chansen att få en kul sommarcamp med grymma instruktörer. Som BK30 spelare får du dessutom 300:- rabatt, använd koden BK300

Anmälning och frågor:

https://svfa.se/aktivitet/vasteras-28-30-juni/

 

Vi stänger anmälan onsdag 23 juni

Herr
SPONTANFOTBOLL på Ringvallen
2021-05-20 16:59, Herr
 
BLI MEDLEM
Nyheter från våra lag
 
Föreningens Sponsorer