SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Västerås BK30
Fotboll

Välkommen!
Till klubben mitt i stan. Här bedriver vi en härlig fotbollsverksamhet med våra duktiga ungdomslag. Har även en fin seniorverksamhet där vårt Damlag spelar i Div 3 och vårt Herrlag spelar i div 4.
 
Vill du bli medlem eller stödmedlem hos oss? Klicka här
Till vår stora familj!
2024-06-21 09:33
 
CUPSOMMAREN I GÅNG!!!
2024-06-20 11:07
P12 spelade Pepes cup i Vansbro i helgen som var.

 

I helgen som var drog cupsommaren i gång på allvar.
I Aroscupen deltog U15, F11 och P13, medan P12 drog iväg på Pepes cup i Vansbro

 

För P12 var det fösta gången man åkte i väg på en flerdagars cup på annan ort.

Man ställde upp i två lag och killarna har haft en enormt rolig helg, med bla. parad genom Vansbro som avslutades med godisregn. I cupen deltog 80 lag och matcherna spelades på fina gräsplaner. Killarna har haft en fantastisk helg och skapat minnen för livet.

En välskött cup som vi kan rekommendera till andra lag nästa sommar.

 

På hemmaplan stod F11 för en fin prestation, när man tog sig till kvartsfinal i Aroscupen. Där blev sluttvåan BOO FF lite för starka.

 

För U15 blev det förlust på straffar i B-kvarten mot VIK.

 

Nästa lag att dra iväg på cup blir P10 som spelar Eskilscupen i Helsingborg, 1-4 augusti.

 

När vi är på cuper så representerar vi BK30 och vi ska vara stolta över klubbfärgerna. Det finns flaggor att låna för att visa att här kommer vi.

Men det ställer även stora krav på spelare, ledare och inte minst föräldrar. Vi hejar och stöttar våra tjejer och killar. Allt vi gör är automatiskt i föreningens färger, alla måste ta sitt ansvar, vilket inte är speciellt svårt.

 

Vi ska vara stolta för vårt BK30, en klubb med grymma förutsättningar om alla hjälps åt.

Herr
Referat: Irsta IF - Västerås BK 30
Det blir oavgjort i Daniel Malmlöfs första match som huvudtränare
2024-06-20 08:39, Herr

 

"Första halvlek så är Irsta klart bättre och hade vi inte haft Mattsson i målet hade vi legat under med 2-3 mål. Första matchen med en ny spelidé och endast två träningar inför matchen är en anledning varför det såg ut som det gjorde. 

 

I andra halvlek så har vi efter en till genomgång av det taktiska i paus så kommer vi ut och tar över matchen mer och mer. 
Irsta kommer i några farliga kontringar men jag tycker att vi kommer till fler lägen och flera nästan lägen än Irsta och vi lyckats också kvittera och får även ett mål tveksamt bortdömt".

 

Målskytt i BK30
🖤🤍 Viktor Dahlberg

 

/Coach Osten

Herr
BK30 herr går skilda vägar med huvudcoach Emilios Kasimis
2024-06-18 17:18, Herr

Emilios och laget har inte fått det resultat som jag och många fler med oss, hoppats på. 

Med nästan halva säsongen kvar så väljer vi i styrelsen att agera. Vi har kört fast och det behövs en ny röst i laget.

 

Med det kan jag berätta att vi precis gjort klart med att Daniel "Osten" Malmlöf kommer leda laget vidare, redan från nästa match imorgon. 

Daniel genomförde sin första träning med herrlaget i måndags och kommer parallellt med sitt uppdrag att coacha damerna även leda herrlaget.

 

Vi tackar givetvis Emilios för den här tiden och vi vet redan att han kommer följa laget från sidan som BK30 supporter, redan på onsdag när vi möter Irsta på Klinta IP.

 

/Peter "Curre" Lindblom, sportchef 

Nyheter från våra lag
 
Föreningens Sponsorer
Arenapartners