SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Västerås BK30
Fotboll

Välkommen!
Till klubben mitt i stan. Här bedriver vi en härlig fotbollsverksamhet med våra duktiga ungdomslag. Har även en fin seniorverksamhet där vårt Damlag spelar i Div 3 och vårt Herrlag spelar i div 4.
 
Vill du bli medlem eller stödmedlem hos oss? Klicka här
Herr
Emilios summerar...
2024-02-29 20:03, Herr

 

Första träningsmatchen i helgen..så efterlängtad och spännande!

Det har varit relativt tufft och jobbig försäsong!

En hel del nya spelare har anslutit sig till klubben och därför kommer det att bli intressant att se hur spelarna hittar varandra på plan.

Som jag sa tidigare har försäsongsträningarna varit jobbiga med stor fokus på fysiken, nånting som har blommat ut rejält de senaste veckorna. Mycket intensitet och bra fights på plan.

 

Träningsmatcherna är så välkomna...vi har inte haft möjlighet till full size plan så… det ska bli väldigt kul att försöka använda den fysiken som killarna har byggt upp för att vinna sina kamp på plan.  

 

Vi är rätt så nöjda med den truppen vi har just nu. Det finns dock nån plats till för den spelare som har det lilla extra 😊.

 

På söndag kommer vi att prova för första gången det spelsystem som jag tror att vi kommer att använda oss av i år. Vi kommer att prova några spelare i olika positioner och se i vilken position de presterar bäst i.

Fart och energi kommer garanterat att finnas. Det kommer att vara BK:s största vapen i år!

 

Jag hoppas på att vädret tillåter oss att spela samtliga träningsmatcher som vi har planerat och att killarna håller sig friska och skadefria.

 

Vi ses på Ringvallen!

🇬🇷👑 Emilios

 

"Ny ordförande"
2024-02-27 14:27
Sven-Olof Wiberg

Vid årsmötet förra veckan avtackades Josef Berger, tid. ordförande, och det valdes in nya ledamöter och ordförande i föreningen.
Till rollen som ordförande i huvudstyrelsen valdes Sven-Olof Wiberg. Sven-Olof eller även "Svampen" kallad, är en klubbikon och erfaren styrelsemedlem och mångårig ordförande i föreningen.

Övriga namn i styrelserna

Huvudstyrelsen

Madelaine Lundberg
Markus Lindgren 
Angelo de Soto
Sven-Olof Wiberg (ordförande)
Christoffer Crafoord
Kent Berglund
Robert Sturesson
Adjungerad: Daniel Blomberg (kansli)
Adjungerad: Peter Lindblom (herr)
Adjungerad: Ingemar Haglund (dam)


Damsektionen
Vakant (ordförande)
Christer Andersson
Ingemar Haglund
Monica Wiman-Sandell
Maria Wiman

Herssektionen
Peter Lindblom (ordförande)
Johan Stahre
Stefan Hjalmarsson
Robert Pettersson
Dag Ström

Valberedning
Stefan Hjalmarsson
Maria Malmport


Dam
Referat: Västerås BK30 - IFK Västerås F17
Seger i premiären för damerna
2024-02-27 12:44, Dam
Foto: Robert Bjarnefeldt

På ett soligt Ringvallen inför en storpublik, spelade BK30 DAM årets första match.

 

"Vi äger större delen av spelet i första halvlek och hittar stundtals fina lägen, vilket resulterar i att vi tar ledningen tidigt i matchen. Presspelet sitter och vi leder matchen med 2-0 efter 45 spelade minuter.

Vi kommer inte riktigt upp i nivå när det gäller vår speluppbyggnad, vilket vi pratade om under halvtidsvilan, och på så sätt lät vi motståndarna vinna lite för mycket boll, på ett väldigt enkelt sätt.

Efter ett ordentligt snack i halvtidsvilan inledde vi andra halvlek med en bättre speluppbyggnad och lyckas därigenom göra ytterligare 4 mål framåt. Vi vinner matchen rättvist och slutresultatet skrevs till 6-1.

Överlag en godkänd insats och träningsmatch från vår sida, där samtliga bidrar med fina prestationer. Vi forsätter jobba på våra misstag och tar med oss dem inför kommande träningsvecka och nästa helgs matcher."

/Från kaptenerna Mira och Marcela

ALLT FOTBOLL -25% PÅ INTERSPORT!!
2024-02-27 12:15
*Gäller på ordinarie priser och kan ej kombineras med andra rabatter eller erbjudanden. Gäller t.o.m. söndag 17/3 kl. 23.59.

Vår samarbetspartner INTERSPORT har ett fint erbjudande just nu. Den 26/2–17/3 har de 25%* rabatt på fotbollssortimentet mot uppvisande av streckkoden i butik eller med

onlinekoden FOTBOLL25 på intersport.se.

 

Precis som vanligt ger de 3% tillbaka till vår förening på allt du handlar. För du har väl valt BK30  på Mina Sidor?

Ett enkelt sätt, när du handlar sport, att samtidigt stötta föreningslivet.

Erbjudandet gäller för dig som är eller blir club-medlem på INTERSPORT.

 

 

Nyheter från våra lag
 
Föreningens Sponsorer
Arenapartners