SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Västerås BK30
Fotboll

Bli medlem i Västerås BK30
BLI MEDLEM
Välkommen!
Till klubben mitt i stan. Här bedriver vi en härlig fotbollsverksamhet med våra duktiga ungdomslag. Har även en fin seniorverksamhet där vårt Damlag spelar i Div 1 och vårt Herrlag spelar i div 4.
 
Vill du bli medlem eller stödmedlem hos oss? Klicka här
DUBBLA BONUSEN TILL BK30 I HELGEN!!
2023-11-30 09:51

I helgen dubblar vår samarbetspartner Intersport sitt stöd till BK30! I vanliga fall ger de 3 % tillbaka till föreningen men nu ger de alltså 6 % tillbaka. Så ge bort sport och köp dina julklappar på Intersport i helgen. En julklapp från dig blir en julklapp till vår förening.

 

Genom ett medlemskap i Club Intersport får du tillgång till unika erbjudanden samt bonus på alla dina köp. Välj VÄSTERÅS BK30 under ”Mina sidor” på intersport.se.

Dam
Bersa klar!
2023-11-26 13:39, Dam
Foto: Robert Bjarnefeldt

Tidigare i veckan blev vår duktige och mycket lojale målvaktstränare Bernt "Bersa" Thorén, klar för ytterligare ett år.

Vi är glada och stolta att den alltid lika seriösa Bersa vill fortsätta med oss.

Under Bersas ledning har vi en god utveckling på våra målvakter och fler som står på tur.

 

Vi hoppas våra duktiga målvakter får fler chanser till landskamper under 2024 - och med Bersa bakom, kommer det sannolikt att hända.

 

Ses på Ringvallen snart igen, Bersa!

 

Damstyrelsen

ÅRETS GRÄSROTS PENGAR ÄR FÖRDELADE
2023-11-22 12:50

Svenska Spel vill ge fler ungdomar bättre möjligheter att delta och utvecklas inom sin idrott. Därför stärker de tillsammans med våra kunder svensk ungdomsidrott med 35 miljoner kronor varje år genom initiativet Gräsroten. Genom att välja BK30 som din favoritföreningar är du med och bidrar till utvecklingen av BK30 Ungdom.

 

I år fick vi 10.525:- 

Har du ännu inte registrerat dig? Läs mer på:

www.svenskaspel.se/grasroten

BLI MEDLEM
Nyheter från våra lag
 
Föreningens Sponsorer
Arenapartners