Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Västerås BK30
Fotboll

Om klubben
Klubben mitt i stan
Västerås BK30 är fotbollsföreningen som har sin verksamhet förlagd till Ringvallens IP i Västerås, där vi också har våra fotbollsplaner. Vid idrottsplatsen finns också föreningens kansli. Kansliet är beläget i den gamla vaktmästarbostaden och det är bemannat säkrast mellan kl 09.00 -13.00. Du kommer i kontakt igenom 021-41 51 20 eller info@bk30.se

Idrottsplatsen Ringvallen är en gammal klassisk arena i Västerås. Skötseln av idrottsplatsen sköts till viss del av medlemmarna själva genom föreningens olika lag. Detta har föreningens medlemmar gjort under flera år tillbaka och det för med sig att många medlemmar små som stora är många timmar i veckan nere vid Ringvallen.

Förutsättningarna att hjälpa till med skötseln finns inom ramen för det avtal som tecknats med Västerås stad. Föreningen har en heltidsanställd vaktmästare som ser till så att fotbollsplanerna är i gott skick.

Föreningen har ca 600 st medlemmar. Verksamheten baseras på fotboll för flickor, pojkar, herrar och damer. Föreningen har representation på seniorsidan genom herrarna som spelar i division 4 och damerna som spelar i Elitettan.

Föreningen har tillgång till två stycken konstgräsplaner en 11-manna plan och en 7-manna plan (Västerås första) Verksamheten pågår 7 dagar i veckan och året runt.

Föreningen genomför varje år under sommaren en sommarfotbollsskola för barn mellan
7-13 år s.k Landslagets fotbollsskola.
Föreningen genomför varje verksamhetsår i oktober månad Mc Donalds cup för ungdomar mellan 10-17 år som har deltagare från hela Sverige även från andra länder. 

Föreningen bedriver samarbete i flera former inom Västerås med olika 
aktörer.


 
Föreningens Sponsorer