SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Västerås BK30
Fotboll
Herr

Ny huvudtränare i BK30 Herr
2021-11-23 09:44
Peter Lindblom, Ordförande i BK30 Herr och Tobias Eriksson, ny huvudtränare i BK30 Herr

Västerås BK30 Herrar har idag gjort klart med en ny huvudtränare – det är Tobias Eriksson,
som ska leda laget.
”- Det känns som en spännande och rolig utmaning vi har framför oss, säger Tobias”

BK30 Herrar har arbetat intensivt med att lösa tränarfrågan till kommande säsong i div 4 Västmanland. Som ordförande i herrsektionen har Peter ”Curre” Lindblom haft huvudansvaret i rekryteringen och han tycker det har varit en tacksam process att jobba med.

Seriematch #2 Division 2 Västmanland
2021-11-22 08:51
Andra seriematchen och vi åkte på ett baklängesmål i första minuten. Det var som att åka dit på skol-schack-matt efter några drag. Tråkigt när vi diskuterat deras bollar ner efter långsidan.
 
Nåväl vi spelade upp oss och det här var en bra match och mycket högre tempo och hårdare än förra helgen. Riktigt roligt var det och vi kvitterade, motståndarna tog ledningen igen. Då höjde vi spelet rejält och trots några jobbiga skador utjämnade vi igen. Med 6 minuter kvar och oavgjort hade vi en boll i ribban och pushade på bra framåt. Sen tog de ledningen igen på en kontring och vi ökade på offensivt igen och blev straffade. 2-5 blev slutresultatet och återigen lärorikt men trist resultat.
 
Nu hoppas vi inte skadorna är alltför allvarliga för vi hade ett starkt lag idag.
Nya tag nästa vecka, träning lördag och match söndag.
Romani FC Västerås borta nu på söndag
2021-11-19 09:19

Nu på söndag är det dags för vår andra seriematch i Futsal Division 2 Västmanland. Det är bortamatch i Pettersbergsskolan mot Romani FC Västerås. Ett lag som brukar hålla en hög nivå och de började serien med en stabil seger förra helgen.

 

Vi spelade väldigt bra i vår premiär mot AFG Västerås men åkte dit i slutet av matchen och förlorade med uddamålet. Det är ett revanschsuget lag som kliver ut på plan på söndag. Vi hade några sena återbud pga sjukdom förra helgen och hoppas att alla är tillgängliga nu.

 

Vi kör vårt vanliga hårda två timmars pass imorrn lördag i Nybyggeskolan. Välkomna ner och kriga om en tröja till söndag.

Första seriematchen i Futsal
2021-11-14 14:33

I morse spelade vi vår första seriematch i Futsal Division 2 Västmanland. Det var en högkvalitativ match med två bra och spelskickliga lag. Vi var med hela vägen in till slutsignalen och det stod 1-1 med bara några minuter kvar. Då brakade det loss med några snabba mål åt vardera håll och tyvärr var det vi som kammade noll och slutresultatet skrevs till 2-3.

 

Roligt och lärorikt var det i alla fall och vi är rejält taggade inför nästa match på söndag.

Västerås BK30 - Futsalsatsning
2021-10-25 19:12

Nu kör vi igång futsalsatsningen för säsong 2021. Se efter på FB-gruppen och Instagram för mer information.

 

Har ni några frågor kontakta Johan Kullman.

 

Mail: johan.kullman@me.com

Tfn: 0702329766

 
Föreningens Sponsorer
Sociala medier