SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Västerås BK30
Fotboll

P15

 

 

Träning vecka 8 och 9
2024-02-18 12:59

Nästa söndag den 25/2 är det endast 1 pass, klockan 11-12.

 

Söndagen därpå den 3/3 är träningen inställd.

 

Från och med 10/3 kör vi som vanligt igen.

 

Hälsningar 

 

Ledarna

Information om inomhusträningen
2023-11-10 15:21

Den 19/11 startar vi upp årets inomhussäsong i Rudbeckianska gymnasiets gamla gymnastikhall.

 

Inomhussäsongen innehåller några nyheter:

  • Vi delar upp träningen i två pass, 11-12 och 12-13, med plats för 15 spelare varje pass. Man anmäler sig till antingen det ena eller det andra, aldrig båda då det finns ett tak på 15 spelare per pass. Anledningen till att vi tränar i två omgångar är för att få en så bra träning som möjligt för killarna, det ska vara utvecklande och roligt.
  • Samling inför träningen sker i omklädningsrummet en trappa ned. När klockan är 11 respektive 12 går vi upp i hallen och då låses ytterdörren. Det är alltså viktigt att komma i tid!
  • Föräldrar som vill stanna kvar står på läktaren.
  • Kallelser till träningspassen kommer att skickas ut på tisdagen samma vecka som träningen är. Vi vill påminna om vikten av att anmäla att man kommer. Det blir särskilt viktigt nu när det bara finns 15 platser per pass. Anmälda spelare kommer att gå före oanmälda. Oanmälda spelare får träna i mån av plats. Om det är någon som inte vet hur man använder appen för att svara på kallelser hjälper vi gärna till och visar!

 

Hälsningar 

 

Ledarna

Ny! Uppdatering om arbetsuppgifter McDonalds Cup
2023-10-13 09:05

Våra arbetsuppgifter under cupen har ändrats!

 

Vi kommer enbart ansvara för planchefsuppdraget på Hitachi Arena på lördagen. 

Våra pass på Ringvallen, båda dagarna, stryks i och med ovan. De som anmält sig till Ringvallen är välkomna att istället anmäla sig till Hitachi Arena!

 

 Att vara planchef innebär att man ansvarar för att se till att domare är på plats, att matcherna startar i tid samt att rapportera in resultatet efter varje match.

Arbetsuppgifter McDonalds Cup
2023-10-09 14:32

Den 20-22 oktober är det dags för årets upplaga av McDonalds Cup. Under cupen måste alla lag, läs föräldrar, hjälpa till med olika arbetsuppgifter. 

Vår uppgift är att bemanna kiosken på Ringvallen mellan 08:00-17:00 på lördagen och 8:00-14:30 på söndagen. 

Vi kommer att skicka ut kallelser till kioskpass inom kort. Det är viktigt alla som kan ställer upp och hjälper till. Om inte tillräckligt många frivilliga anmäler sig kommer vi bli tvungna att ”tvinga” föräldrar att ställa upp.

 

⚽️-hälsningar

 

Ledarna 

 
Föreningens Sponsorer
Våra Sponsorer
Arenapartners
Sociala medier
0/