SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Västerås BK30
Fotboll
P-13

Välkommen till BK30-P13
Lagfoto 2022

Hejsan och välkomen till lagsidan för  P13!

 
Vi arbetar efter att alla grabbar som spelar med oss ska göra sitt bästa och vara snälla mot varandra. Om vi lyckas med dom två sakerna kommer vi ha roligt på plan.
 
Vi ses på ringvallen!
Vi vann IGEN!
2023-03-13 22:47
Lyckliga vinnare i BK30-P13 under träningen den 12 mars
Vi gör det igen!! BK30-P13 får ett ekonomiskt bidrag på 5000kr från Sparbanksstiftelsen och Swedbank.

Tack till Henrik Jannborg, för motiveringen!
" I vårt lag har vi två regler som alla måste följa: vara snälla mot varandra och göra sitt bästa". Stort vikt läggs på att barnen ska visa respekt för varandra, ledarna, motståndare, föräldrar/publik och domare. Vi påminner varandra att alltid hälsa och tacka efter match.
I vårt lag är alla välkomna att spela. Vi främjar idrott med sunda värderingar, gemenskap, motverkar mobbing och bidrar med en positiv laganda.

Ett extra tack till Kristina som gjorde detta möjligt även i år!
VoTU sponsrar laget med T-shirts!
2022-06-16 23:17
Glada grabbar!

VoTUSåhär glada blir vi i BK30-P13 när våran första tröjsponsor VoTU bjuder laget på en tränings T-shirt lagom till sommarlovet.

 

Vill du, ditt företag eller din arbetsplats sponsra oss? Kontakta någon av ledarna…

 

Vi ses på Ringvallen.

Vi vann!!
2022-04-06 21:32
Vi vann 5000kr!

Vi i BK30-P13 har fått tagit del av ett stipendie på 5000kr från Swedbank och Sparbanksstiftelsen Nya. På dagens träning överlämnades pengarna.

 

Laget har nominerats för bra arbete med sunda värderingar, gemenskap, motverka mobbning och positiv laganda. Stort engagemang av ledarna som peppar och stöttar varje spelare.

 

Ledare och spelare tackar ödmjukast för nomieringen och tackar självklart också för pengarna!

 

Vi ses på ringvallen!

Referat: Västerås BK30 - Skiljebo SK
En strålande fotbollsdag.
2022-03-19 16:42

Denna söndag bjöd på kanske den bästa fotboll BK30-P13 någonsin presterat och det är 3 matcher i rad. Alla träningar som vi nött på våran spelide gav resultat denna dag. Vi spelad som ett lag rakt igenom och alla spalde för varandra. av 3 matcher så blir det 2 vinster och 1 oavgjord. 

Inte nog med att grabbarna visade en värmande fotboll på plan. Solen va framme hela dagen och visade att våren snart är på plats. Strålande sol och 7 plusgrader.

 
Föreningens Sponsorer
Våra Sponsorer
Arenapartners
Sociala medier
0/