SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Västerås BK30
Fotboll

VÄLKOMMEN TILL BK30 KNATTELAG

 

Västerås BK30 har för avsikt att starta upp tre nya grupper till säsongen 2021.

Grupperna som är tänkta är Pojkar födda 2014, Pojkar 2015 och Flickor 2014/15. De som är födda 2016 rekommenderar vi Lekis som drar i gång i början på Maj, men känner man att min vill testa på 2015 gruppen så är man välkomna

 

Tanken var att dra i gång redan i höstas, men att starta nya grupper inomhus under rådande omständigheter har gjort att vi skjutit upp starten. Nu är bedömningen att vi kan vara på Ringvallen och vi hamnar i ett annat läge. Vi följer givetvis utvecklingen och håller oss till alla regler och rekommendationer.

Alla som får det här utskicket är med i BK30:s register. Antingen var ni med i fotbollslekis förra säsongen, eller så har ni hört av er under vintern. Skulle ni av någon anledning inte vilja vara kvar så avregistrera er.

Eftersom det råder matchförbud för tillfället så har vi en grupp tjejer som går ledarutbildning som kommer att ta hand om grupperna ett tag framåt. Samma upplägg som lekis var.
Men alla BK30 lag på ungdomssidan leds av föräldrar, så vi kommer behöva ledare till alla tre grupperna. Ni som är intresserade kontakt mig. Det är viktigt att snabbt få in föräldrar, det ena ger det andra. Man behöver nödvändigtvis inte ha någon erfarenhet av fotboll, allt stöd är viktigt och alla kan hjälpa till.

Första träningen är planerad den 21 mars 12:00-13:00 på Ringvallen 7-mannakonstgräs. Den 15 mars kommer alla få en kallelse på mejl och i sportadminappen. Ni som inte har appen ladda gärna ner den som heter SportAdmin MedlemsApp. Var noga med att registrera den i samma email som ni har registrerade hos BK30. Ni som har barn i BK30 vet hur det funkar och om ni andra skulle få problem så hjälper vi givetvis till.

Mars-april kommer vara helt fria och inga avgifter kommer att tas. I maj blir det mer uppdelning och eventuellt nya tider. Vi hanterar varje barn för sig för att de ska hamna i den miljö som de passar bäst i, framföra allt socialt, men huvudinriktningen är att vi går efter födelseår.

 

Har ni frågor, vill avregistrera er eller vill ni vara med och hjälpa till. Hör av er till:

daniel@bk30.se  

Telefon: 021 415120 (vardagar 08:00-16:00)

NU ÄR VI IGÅNG!!!!
2021-03-30 10:04

Då har vi varit igång med de yngsta grupperna i två veckor. Det är mycket spring i bena på barnen. Tjejerna från F07 gör ett grymt jobb som ledare och det är en härlig stämning på planen.

 

Just nu är det en grupp och det kommer till nya namn hela tiden. Vi har varit mellan 20-25 fördelat på 2/3 grupper barn på de två träningarna vi haft.  Vi räknar med att det ska delas upp i tre grupper. 

Flickor och Pojkar -14 och Pojkar -15.

Vi kommer behöva ledare till samtliga gruppper. P15 har två som är beredda att hoppa ta över och vi önskar få in några namn till Flickorna och P14 också. Ju fler som hjälps åt ju lättare blir det och det kommer även behövas föräldrar som hjälper till på sidan om planen.

Kontakta kansliet om ni kan hjälpa till på något sätt. daniel@bk30.se

 

INGEN TRÄNING I HELGEN

 

I helgen tar vi påskledigt men vi kör igen 11/4.

 

TREVLIG PÅSK

 

 

 

 

 

SÄSONGSSTART 21/3 12:00-13:00
2021-03-16 14:06

Efter lång väntan så är det äntligen dags att dra igång med våra yngsta. Vi kör öppna träningar söndagar 12:00-13:00 på Ringvallen 7-manna.

Alla barn 2014-2016 som är intresserade av att testa på fotboll är välkomna.  Hur grupperna blir fördelade sedan beror på intrseset, men det är helt okej att vara med och testa på och känner man sedan för det kan man välja Lekis när det drar igång i Maj.

 

För er som inte varit i BK30 tidigare så är det bara att komma ner på söndagar och testa på, ingen föranmälan krävas.

Vid frågor kontakta:

daniel@bk30.se

 
Föreningens Sponsorer