SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Västerås BK30
Fotboll
Dam

Västerås BK30 Dam
Västerås BK30 2020

BK30 VÄRVAR SAGA BJÖRLING FRÅN ESKILSTUNA UTD
2021-04-08 08:54
Saga ansluter från allsvenska Eskilstuna UTD

 

Saga Björling med rötterna i Kungsörs BK, men sen 2016 spelat i  Eskilstuna Utd är klar för BK30.

 

 

Tränaren Markus om Saga:

 

"När vi först var i kontakt med Saga så var hon tveksam eftersom vi spelar i division 1 och trodde det var stor skillnad från den miljö hon kom från. Efter några veckor provträning tror jag Saga insåg vilket verksamhet vi har skapat och vi är glada över att Saga valde bli en del av den miljön. Nu spetsar vi till konkurrensen rejält. "

 

BK30 hälsar Saga välkommen till klubben.

Maria Fjellman klar för BK30!
2021-04-07 12:22

BK30 värvar Maria Fjellman från Enköping SK

 

Maria som har ett förflutet i BK30 har de senaste fyra säsongerna spelat i Enköping, men har spelat i  Västerås IK, Rytterne IS och Gideonsbergs IF.

 

Tränaren Markus om sitt nyförvärn:

”Nu har Maria tränat med oss några månader och det märks att hon är en människa som vill ta plats på ett positivt sätt. Jag tror Maria kommer bidraga till gruppens utveckling på ett mycket positivt sätt men även utmana de andra backarna och platserna i elvan. ”

 

BK30 hälsar Maria välkommen tillbaka till klubben.

LIWA NILSSON FÅR STIPENDIE FRÅN VIP200 OCH LÄNSFÖRSÄKRINGAR
2021-03-16 14:07

Varje år delar VIP2000 och länsförsäkringar ut stipendie till en tjej och en kille som är lovande i sin idrott samt har en personlighet som bidager till laget.  Årets pristagare blev Liwa Nilsson från BK30. Liwa belönas med 20.000:-

MOTIVERING
"Liwa är en spelare med fart i spelet och passion för sporten. Förra året då hos anslöt till seniorlaget svävade hon på moln och såg ut som att det inte fanns några bekymmer i världen. Liwa är väldigt duktig på dribbla förbi motståndare och har hög hastighet i försvarsspelet när hos pressas. Som nya och ung spelare i ett seniorlag är det första steget att lära känna och acklimatisera sig till miljön och det har Liwa gjort galant. Hon har lätt för den sociala biten och är omtyckt av gruppen. Med tålamod, hårt arbete och bra vägledning kan Liwa bli en framtida elitspelare men framförallt kommer hennes personlighet göra att hon tar stora steg personligen."  /Markus Lindberg

Liwa blev självklart glad över utmärkelsen:


Hur reagerade du när du fick bestedet?
" - Jag blev glad och det är en rolig utmärkelse"

Varför fick du detta stipendie?
" - Jag har kämpat och tränat hårt. Hårt lönar sig väll."

Vad ska du använda pengarna till?
" - Oj, jag vet inte. Troligen till något med sport att göra eller spara dem." 

 

 

Linda Kragge förlänger med BK30
2021-01-29 13:13
Linda har skrivit ett nytt kontrakt på 1+1 år
Irsta IF fostrade Linda Kragge har skrivit på ett nytt kontrakt med BK30. Linda kom till BK30 2017.

Markus LIndberg om Linda:

"- Kul att få fortsätta arbeta med Linda över 2021. Linda är en viktig spelare förlaget och arbetar alltid stenhårt för att bli bättre. 2020 hade hon otur med skador vilket utmanade hennes utveckling men kommer inför detta året skadefri. Vi förväntar oss Linda ta stora kliv i sin utveckling samt bidraga stort till gruppens utveckling."

Kommande matcher
Spelade matcher
Kommande aktiviteter
Nyheter från föreningen
 
Föreningens Sponsorer
Våra Sponsorer
Sociala medier
0/