SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Västerås BK30
Fotboll
Dam

Västerås BK30 Dam
 
Referat: Västerås BK 30 - IK Sturehov 2
Extremt stolt över insatsen...
2024-05-20 06:42

"Första halvlek ser ut precis som jag önskade inför match. Vi går ut och springer ner Sturehov och vinner dueller över hela plan. Vi äger boll i stort sett hela första halvlek och som tränare stod man bara och njöt. 1-0 ledning till paus efter att Tessa snappade upp en retur. 

 

Andra halvlek startar vi också bra men släpper in 1-1 från ingenstans och då får Sturehov energi och matchen är jämn i ca 10min och det känns som att det kan sluta hur som helst. 

2-1 kommer efter att Olivia krigar in sin egen retur och då känns det som luften går ur Sturehov och vi kontrollerar matchen tills domaren blåser av matchen. 

 

Extremt stolt över insatsen som tjejerna gör."

 

Forza Bekååå

 

/Coach Daniel

Referat: Västerås BK 30 - IK Sturehov 2
Vinst i värmen!
2024-05-19 15:12

BK30 Dam vinner i värmen emot ett starkt IK Sturehov med 2-1. Laget är fortsatt med i toppen och närmast väntar en intensiv träningsvecka innan vi möter Gideonsberg borta på Önsta IP.
Ett coach talk och bilder kommer under kvällen.

 

Forza BK30!

Referat: Västerås BK 30 - IK Sturehov 2
Idag möter vi duktiga Sturehov!
2024-05-19 04:09

"Idag så har vi inte råd att ligga under med 0 - 1 och spela halvbra och tro att det räcker för att plocka 3 p. Sturehov 2 gästar oss och är ett bra lag som kommer vara med där uppe och slåss. 

Vi har haft en bra vecka med lite högre intensitet än vanligt då vi också hade en match i tisdags. Det känns som det är bra harmoni i laget och att vi har en bra känsla för att vi ska gå ut och göra en bra prestation och så får vi se hur långt det räcker mot duktiga Sturehov."

 

/Coach Daniel

Referat: Västerås BK 30 - IF Eker Örebro
Några rader efter 5-1 segern
2024-05-17 15:54

"Det känns konstigt att säga det efter en 5-1 seger att vi inte kom upp i den nivå vi vet att vi kan. Men vi visste att det skulle bli tufft i solen och så nära urladdningen i fredags mot VIK.
Eker gör det bra spelar högt och stänger centralt, men när vi lyckades spela förbi deras höga press så hade vi stora ytor att spela på och då skapar vi ändå flera klara målchanser.

Skönt med 3p men känns ändå väldigt bittert då Elin R åkte på en skada på slutet och vi får hoppas på en snabb återhämtning 🙏.

/Daniel "Osten" Malmlöf

Kommande matcher
Spelade matcher
Kommande aktiviteter
Nyheter från föreningen
 
Föreningens Sponsorer
Våra Sponsorer
Arenapartners
Sociala medier
0/