Samling:16:00
IFK Västerås - BK30
2020-08-19 09:38

Säsongens andra match spelades i form av ett Västeråsderby mot IFK Västerås på Iver Arena.

Vi startade matchen enligt matchplanen och spelade oss flera gånger fram till lägen att komma till avslut i bra lägen, skärpan saknades dock i de avgörande passningarna. IFK vinner mer och mer mark och gör 1-0 på en djupledsboll. 2-0 kommer relativt tätt inpå, återigen efter aningen passivt försvarsspel. Vi fortsätter och skapa en del lägen och fem minuter innan halvtid sätter vi en boll i djupled på Mårten som avslutar med att runda målvakten och rulla in 2-1. Positivt att ta med en reducering in i paus men IFK hinner på två minuters tilläggstid med att göra 3-1.

Vi ändrade lite i paus för att få bättre kontroll både på IFK och vårt eget spel men tyvärr orkar vi inte mobilisera och IFK spelar ganska enkelt av andra halvlek och utökar sin ledning två gånger. Rättvis seger för ett bättre IFK.