SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Västerås BK30
Fotboll
Herr

Västerås BK 30
5 - 0
FC Västerås IF
Västerås BK 305 - 0FC Västerås IF

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:ons 15 maj, 19:00
Plats:Ringvallen 1
Tävling:
Matchnummer: 210101027
Samling:18:00
Matchreferat FC Västerås hemma
2019-05-17 19:25
Onsdag kväll och solen skiner nere på ringvallen. Vi spelar återigen på naturgräsplanen och vi känner att det är dags att ta en vinst. Vi kör på med samma formation men gör lite spelarändringar. Vi ställer upp med följande lag idag.
Rönnholm-Abbe/Albin/Larre/Jonte-Linus/Edde/Borg(C)-Mårten/Ängefors/Mogge och på bänken har vi
Mattson/Lewis/Kevin/Jakob/Shama.
Vi bestämmer oss för att satsa på att köra vårat spel och ta tag i tempot direkt på avspark. Och vi kunde knappast fått en bättre start. Abbe och Mårten krånglar sig förbi på vänsterkanten och abbe kan enkelt slå in bollen till Mogge i mitten som bara behöver bredsida in den. 1-0 BK efter 4 minuter.
Vi fortsätter och hålla taktpinnen större delen av halvleken även fast dom har ett par riktigt farliga omställningar då dom söker långa bollar på deras forwards och vänsterytter. Lite tråkigt att både mårten går av efter 10 med fotproblem, kevin ersätter, och även Albin går av dryga 15 minuter efter med en axel ur led, Lewis ersätter.
Inför andra säger vi att vi måste stoppa deras anfallare innan dom får ta emot bollen och vända upp och fortsätta trycka framåt. Även denna halvlek ger det utdelning direkt när Edde gör mål från straffpunkten i 47e minuten. 10 minuter senare har vi hunnit med att göra både 3-0 och 4-0, bägge genom Ängefors. Mårten får putsa till siffrorna till 5-0 då han kommit in istället för kevin som sträckte sig och vi tar en riktigt skön seger. Vi får även hålla nollan för första gången under 2019.
Nu siktar vi in oss på Köping borta nästa vecka, hörs då
Forza svartvitt

<< Tillbaka

 
 
Föreningens Sponsorer
Våra Sponsorer
Arenapartners
Sociala medier