Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Västerås BK30
Fotboll

Välkommen!
till klubben mitt i stan. Här bedriver vi en härlig fotbollsverksamhet med våra duktiga ungdomslag. Har även en fin seniorverksamhet där vårat Damlag spelar i Elitettan och vårat Herrlag spelar i div 4.

Vill du bli medlem eller stödmedlem hos oss? Klicka här
Herr
Nya tränare
2018-11-13 22:33, Herr
__Josué_________Hubbe_________Mogge__
Här har vi våra nya tränare som ska leda vårt herrlag framöver. Denna trio heter Morgan Ängerfors, Josué Martinez Castaneda och Robert "Hubbe" Pettersson dessa killar kommer från IK Oden där man har varit tränare i 4år. Så vi ser i framemot en utvecklande och trevlig säsong. Det kommer att komma intervjuer från dessa killar och från några fler ledare framöver.

Sen vill vi även tacka våra avgående tränare Emilios och Fredrik för denna tid ni har varit hos oss. 

Dam
BK30 och Ung ekonomi
2018-10-31 10:10, Dam

I samarbete med Swedbank genomförde Västerås BK30s flicklagen i damsektionen en informationskväll där huvudtemat var Ung Ekonomi.  Under 2 timmar berättade Therese Flöijer från Swedbank om vad man som ung tjej ska tänka på för att få en fungerande privatekonomi. 

Bakgrunden är att allt fler unga blir skuldsatta och behovet av kunskap om privatekonomi är stort. Därför driver Swedbank projektet Ung Ekonomi.  Ung Ekonomi är ett utbildningsinitiativ som Sparbankstiftelsen och Swedbank som har till syfte att förbereda ungdomar för ett vuxenliv med ekonomiskt ansvar. Projektet når ut till ca 58 000 ungdomar (14-19 år) på högstadiet och gymnasiet

 Ung Ekonomi vill inspirera ungdomar till ett intresse för sin privatekonomi, genom att visa att det är roligt med ekonomi. Vad kostar en caffe latte om dagen/år? Eller en hamburgare?  Det blir allt viktigare att förstå pengars värde när man ser konsekvenserna av alla inköp man gör. 

BK30 förbereder unga människor för vuxenlivet genom att de lär sig inte bara vad som sker på planen, utan framförallt utanför planen. Sammanhållning, ledarskap, ansvar och respekt är ledord för våra spelare får med sig av sitt engagemang i föreningen. De ska förutom att bli fotbollsspelare också bli goda samhällsmedborgare.  Med Ung Ekonomi kan vill vi att de få med ansvar och kunskap hur de ska sköta sin ekonomi när de träder in i vuxenlivet. 

 

Under aktiviteten berättade Therese om att det finns mycket att tänka på när det gäller privatekonomi exempelvis; 

-      Kostnader  att ta ett SMS-lån eller ta krediter, 

-      Hur processen för att ta lån för framtida boende ser ut

-      Att skapa goda bankvanor via digitala medier 

-      Kunna hantera  koder, sekretess och undvika brott via kontot

 

Vill ni ha kontakt med Therese Flöijer eller få mer information om projektet finns all information om Ung Ekonomi finns på: https://www.swedbank.se/om-swedbank/swedbank-i-samhallet/samhallsengagemang/att-lara-unga-ekonomi/ung-ekonomi/

Herr
Öppna träningar
2018-10-17 17:10, Herr
Hallå!

Vi kommer att ha öppna träningar november ut . Tiderna är torsdagar 19:30-21:00 på ringvallen samt söndagar 16:00-17:30 i plåthallen.

Kontakta Morgan på 070-960 72 55 innan ni kommer förbi

/Ledarna

Dags för match i Svenska Cupen - Välkomna Djurgårdens IF!
2018-10-15 17:31
På onsdag kväll 19.00 är det avspark på Ringvallens konstgräs och motståndare är Damallsvenska Djurgårdens IF.
Nyheter från våra lag
F-03, 19/11 17:37 
Herr, 13/11 22:33 
 
Föreningens Sponsorer