Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Västerås BK30
Fotboll

Välkommen!
till klubben mitt i stan. Här bedriver vi en härlig fotbollsverksamhet med våra duktiga ungdomslag. Har även en fin seniorverksamhet där vårat Damlag spelar i Div 1 och vårat Herrlag spelar i div 4.

Vill du bli medlem eller stödmedlem hos oss? Klicka här
För BK30 är ledarskapet en grundsten för elitsatsning på tjejsidan
2019-05-22 09:39
Viktor och Amanda från F19 har gått på ledarskapet utbildning hos rekryteringsföretaget Norén & Lindholm

Under våren har Viktor och Amanda från F19 gått ett kortare ledarutvecklingsprogram på rekryteringsföretaget Norén & Lindholm, där de fått nya insikter i deras ledarskap.
N&L är väldigt tacksamma för att man fick chansen att vara med att stärka tjejidrotten i Västerås och länet.

 

BK30 ordförande i damsektionen är mycket nöjd med samarbetet:

”- Jag är mycket nöjd med samarbetet med N&L. Som ledare är man sällan fullärd och därför är det också viktigt att inspireras, lyssna in och lära nya saker. Gott ledarskap är otroligt viktigt och det är väldigt spännande att få in kunskapen från näringslivet till våra fotbollstränare.

Från dessa träffar fick ledarna med sig nya kunskaper och verktyg som definitivt kommer påverka dam- och flickfotbollen positivt.” Säger Niclas Slagstedt, ordförande i den elitsatsande damsektionen och utvecklingsansvarig för BK30.


Även Tony Wetter från N&L är nöjd:

”-Jag brinner lite extra för idrott då det gav mig stor glädje och en meningsfull sysselsättning både när jag var yngre och fortfarande än idag. För mig har det varit väldigt roligt att följa utvecklingen från första träffen till den sista. Tränarna har gjort stora framsteg som jag tror kommer göra skillnad på planen.” 

 

Läs hela artikeln på N&L hemsida

https://norenlindholm.se/works/for-bk30-ar-ledarskapet-en-grundsten-for-elitsatsning-pa-tjejsidan/
Herr
Referat: Västerås BK 30 - FC Västerås IF
Matchreferat FC Västerås hemma
2019-05-17 19:25, Herr
Onsdag kväll och solen skiner nere på ringvallen. Vi spelar återigen på naturgräsplanen och vi känner att det är dags att ta en vinst. Vi kör på med samma formation men gör lite spelarändringar. Vi ställer upp med följande lag idag.
Rönnholm-Abbe/Albin/Larre/Jonte-Linus/Edde/Borg(C)-Mårten/Ängefors/Mogge och på bänken har vi
Mattson/Lewis/Kevin/Jakob/Shama.
Vi bestämmer oss för att satsa på att köra vårat spel och ta tag i tempot direkt på avspark. Och vi kunde knappast fått en bättre start. Abbe och Mårten krånglar sig förbi på vänsterkanten och abbe kan enkelt slå in bollen till Mogge i mitten som bara behöver bredsida in den. 1-0 BK efter 4 minuter.
Vi fortsätter och hålla taktpinnen större delen av halvleken även fast dom har ett par riktigt farliga omställningar då dom söker långa bollar på deras forwards och vänsterytter. Lite tråkigt att både mårten går av efter 10 med fotproblem, kevin ersätter, och även Albin går av dryga 15 minuter efter med en axel ur led, Lewis ersätter.
Inför andra säger vi att vi måste stoppa deras anfallare innan dom får ta emot bollen och vända upp och fortsätta trycka framåt. Även denna halvlek ger det utdelning direkt när Edde gör mål från straffpunkten i 47e minuten. 10 minuter senare har vi hunnit med att göra både 3-0 och 4-0, bägge genom Ängefors. Mårten får putsa till siffrorna till 5-0 då han kommit in istället för kevin som sträckte sig och vi tar en riktigt skön seger. Vi får även hålla nollan för första gången under 2019.
Nu siktar vi in oss på Köping borta nästa vecka, hörs då
Forza svartvitt
STÖD BK30, KÖP GULDKORTET
2019-05-09 10:12
Stöd BK30 och spara pengar. 
Köp ditt GULDKORT på kansliet
Ladda ner appen för att se erbjudanden eller gå in på www.guldkortetsverige.se
PRIS: 295:-

Vid du frågor kontakta Daniel:
daniel@bk30.se
073 0965314  
Valborgsfirande
2019-04-29 11:31
Välkomna på Valborgsfirande på Ringvallen imorgon 30/4. Tyvärr blir det ingen brasa i år men vi kör fortfarande på med våra aktiviteter och grillarna kommer gå varma!
Nyheter från våra lag
P-08, 27/05 15:13 
P-11, 24/05 19:19 
P-09, 24/05 15:32 
P-11, 23/05 19:50 
 
Föreningens Sponsorer