Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Västerås BK30
Fotboll
Herr

Välkommen till Herr!
Välkommen till Västerås BK30s Herrlag! Vi spelar för närvarande  i division 4 Västmanland. Våra hemma matcher spelas på Ringvallen IP.
Västerås BK30 utklassade Kolsva IF på bortaplan !
2019-06-27 11:58

Västerås BK30 fick rejäl utdelning när laget vann på bortaplan mot Kolsva i division 4 Västmanland herr i fotboll med hela 6–0 (3–0).

– Vi hittade helt rätt i vårat grundspel idag och var väldigt bra över hela banan. Med en härlig rörelse och få tillslag på bollen lät vi aldrig Kolsva komma in i matchen och det stod 0–2 redan efter 16 minuter. Jättekul och välförtjänt för killarna som nu får ta semester. Alla var bra idag men bäst betyg till Mårten Ängerfors och Jakob Holm. Vår "supersub" Simon Jensen ska också omnämnas, kommenterade Västerås BK30:s tränare Morgan Ängerfors efter matchen.

Mårten Ängerfors 2, Simon Duner Jensen 2, Kevin Martinez och Linus Villgren blev målskyttar för Västerås BK30 i bortasegern.

Det här betyder att Kolsva nu ligger på elfte plats i tabellen, och Västerås BK30 är på sjätte plats.

Nästa motstånd för Västerås BK30 är Gideonsberg. Lagen möts söndag 4 augusti 15.00 på Ringvallen.

Västerås BK30 tog rättvis seger mot Norrby SK
2019-06-08 19:43

Västerås BK30 startade bra i matchen mot Norrby SK på bortaplan på lördagen. Och 2–0-ledningen i halvtid utökades i andra halvlek. Till slut blev det 3–0 i matchen i division 4 Västmanland i fotboll.

Målskyttarna som fixade segern för Västerås BK30 var Morgan Lindblom, Mårten Ängerfors och Eduardo Flores Osorio.

I tabellen innebär det här att Västerås BK30 nu ligger på sjätte plats. Norrby SK är på tolfte och sista plats.

I nästa match möter Västerås BK30 IFK Västerås borta på onsdag 12 juni 19.00.

Herrseniorerna föll mot Köping på bortaplan
2019-05-23 20:20

– Vi visste innan matchen att Köping tillhör dom allra bästa lagen offensivt i serien och tyvärr är vi idag alldeles för passiva i och i närhet av våran egen box för att kunna få med oss någon poäng. Bäst för dagen i BK30 var Jonte Eek, kommenterade Västerås BK30:s tränare Morgan Ängerfors.

Alen Dzanic 3 och Shadi Ibrahim 2 gjorde Köpings mål, medan Morgan Ängerfors och Josué Martinez Castaneda stod för gästernas målgörande.

Det här betyder att Västerås BK30 ligger på åttonde plats i tabellen, och att Köping leder serien.

I nästa match möter Västerås BK30 Irsta hemma på onsdag 29 maj 19.00.

Mittmedias TextrobotNONS
Referat: Västerås BK 30 - FC Västerås IF
Matchreferat FC Västerås hemma
2019-05-17 19:25
Onsdag kväll och solen skiner nere på ringvallen. Vi spelar återigen på naturgräsplanen och vi känner att det är dags att ta en vinst. Vi kör på med samma formation men gör lite spelarändringar. Vi ställer upp med följande lag idag.
Rönnholm-Abbe/Albin/Larre/Jonte-Linus/Edde/Borg(C)-Mårten/Ängefors/Mogge och på bänken har vi
Mattson/Lewis/Kevin/Jakob/Shama.
Vi bestämmer oss för att satsa på att köra vårat spel och ta tag i tempot direkt på avspark. Och vi kunde knappast fått en bättre start. Abbe och Mårten krånglar sig förbi på vänsterkanten och abbe kan enkelt slå in bollen till Mogge i mitten som bara behöver bredsida in den. 1-0 BK efter 4 minuter.
Vi fortsätter och hålla taktpinnen större delen av halvleken även fast dom har ett par riktigt farliga omställningar då dom söker långa bollar på deras forwards och vänsterytter. Lite tråkigt att både mårten går av efter 10 med fotproblem, kevin ersätter, och även Albin går av dryga 15 minuter efter med en axel ur led, Lewis ersätter.
Inför andra säger vi att vi måste stoppa deras anfallare innan dom får ta emot bollen och vända upp och fortsätta trycka framåt. Även denna halvlek ger det utdelning direkt när Edde gör mål från straffpunkten i 47e minuten. 10 minuter senare har vi hunnit med att göra både 3-0 och 4-0, bägge genom Ängefors. Mårten får putsa till siffrorna till 5-0 då han kommit in istället för kevin som sträckte sig och vi tar en riktigt skön seger. Vi får även hålla nollan för första gången under 2019.
Nu siktar vi in oss på Köping borta nästa vecka, hörs då
Forza svartvitt
Spelade matcher
Kommande aktiviteter
Nyheter från föreningen
 
Föreningens Sponsorer
Våra Sponsorer
Sociala medier