Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Västerås BK30
Fotboll

Välkommen!
till klubben mitt i stan. Här bedriver vi en härlig fotbollsverksamhet med våra duktiga ungdomslag. Har även en fin seniorverksamhet där vårat Damlag spelar i Div 1 och vårat Herrlag spelar i div 4.

Vill du bli medlem eller stödmedlem hos oss? Klicka här
Dam
Saragonia Solaka ansluter från Triangeln!!
2020-02-18 13:53, Dam
Saragonia med senaste klubbadress Triangeln är klar frö BK30!

Saragonia Solaka, från Triangeln har skrivit ett 1+1 års kontrakt med BK30.

Trönare Markus om Saragonia:


"Tråkigt att en förening som Triangeln behöver lägga ned men tur att vi kan lock till oss spelare som vill ta kliv i sin utveckling. Saragonia är mittfältare som vill ha bollen och ett driv att utvecklas. Med rätt guidning och hårt arbete kan Saragonia bli en väldigt duktig fotbollsspelare. 

"
Dam
BK30 STÄLLS MOT SVENSKA MÄSTARNA FC ROSENGÅRD I SVENSKA CUPEN!!
2020-02-17 16:26, Dam
Tufft motstånd väntar för BK i svenska cupen
Västerås BK30 har tackat ja till en friplats i svenska cupen då Limhamn Bunkeflo lagt ner sitt damlag.  Vi ställs direkt mot svåraste tänkbara motståndet, FC Rosengård borta i Malmö redan nu på lördag. Övriga lag i gruppen är Kristianstads FF och IF Halmia, där IF Halmia kommer gästa Ringvallen 21 mars.
Dam
Per Vikman fystränare !
2020-02-14 11:22, Dam
Per Vikman förstärker ledarstaben

Per Vikman kliver in som fystränare


Markus om att rekryteringen av Per:"Att vi knyter till oss Per som en ledare i teamet med ansvar för spelarnas fysiska status utifrån att hålla sig skadefria och göra bättre fotbollsaktioner gör att få expertkompetens inom området. Spelarna kommer få den hjälp de förtjänar och öka vår chans att bygga en långsiktig organisation som håller elitnivå. Nu saknas bara några puzzelbitar i organisationen innan vi kan börja skapa effektiva relationer och samarbeten."

Nyheter från våra lag
 
Föreningens Sponsorer