Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Västerås BK30
Fotboll
F17

Västerås BK30 F17

”Nu fortsätter vi i utvecklingen inom BK30:s ungdomssatsning. F16-17-laget byter namn till F17.


F16-17-laget har under det gångna året spelat i två serier. Dels F17SM serien och dels en lokal serie inom Örebro/Västmanland. Vi fortsätter utveckling och ska även nästa år (2020) spela F17 SM serien, samtidigt ska det finnas ett närmare samarbete med F19-laget.


Laget kommer fortsättningsvis ha samma huvudansvarig tränare, Tom Velander. Som assisterande tränare fortsätter Lars Danielsson. Bakgrunden är, att i enlighet med klubbens policy, så skall det vara en oberoende ansvariga tränare i junioråldern och uppåt, som inte är förälder till någon spelare i laget. Samarbetet ska även utvecklas med F16-truppen. Till laget har det inkommit en mängd nya spelare som har goda fotbollskunskaper, vilket utvecklar hela ungdomssektionen ytterligare.


Förhoppningen är att BK30 ska fortsätta vara en av de mest intressanta föreningarna i Västmanland för unga talangfulla spelare, som vill vidareutveckla sin fotboll.


Om vår satsning i BK30 är intressant för Dig, så tveka inte att ta kontakt med Tom Velander (e-mail tom@svklimat.se) eller någon annan ledare i föreningen.”


 BK30 F17 finns även på Instagram (bk30_f17) att följa.

Intresserad?
Tveka inte att höra av dig för att komma ner och provträna med oss!

Ta kontakt med någon av ledarna för mer information.
Fortsatt satsning på dam- och flicklagen


BK30:s elitsatsning på dam och flicksidan med unga talanger, kommer att fortsätta under 2020.


Vi tar med oss alla kunskaper från 2019, för att fortsätta framåt på den inslagna vägen inom BK30 med fortsatt utveckling av de spelare i länet som vill komma långt i sin fotbollskarriär. Alla våra ungdomar kommer inte att bli elitspelare, men de ska ha möjlighet att lära sig mycket om fotboll och att få uppleva mycket roligt på vägen. Vi tror att om unga tjejer, som har stort fotbollsintresse, får chans att komma tillsammans, så får de också bra förutsättningar till utveckling. De har varit tydligt detta år, att spelarna inspirerar varandra, att ta nya steg i sin personliga fotbollsutveckling.


Olika miljöer

Vi tror på att det ska finnas olika match- och träningsmiljöer för våra spelare. Både mer utmanande och enklare möjligheter. De har vi sett under det gångna året 2019, ge god utveckling. Under dam-laget div 1 kommer det därför att finnas flera olika serier som vi deltar i, med bland annat F19 Elit Stockholm, dam division 3 eller 4 och F17 SM-serien. På så vis får spelarna mycket matchtid att utvecklas i, på sidan om träningen.
Dags för F17 Summer Invitational!
2020-07-02 20:19
Vi laddar med lite vinnarbilder!
I morgon åker vi Stockholm på ett matchläger som Brommapojkarna bjudit in till. Riktigt tufft motstånd väntas hela helgen, kul! 

Matcherna sänds live via följande länk:


(Man har utlovat spelar och tränar intervjuer inför matcherna)
Seriepremiär!
2020-06-11 08:42


På lördag drar äntligen serien igång och vi spelar premiär mot IFK Stocksund hemma på Ringvallen. Vi förväntar oss ett visst intresse runt matchen och vill därför informera om de senaste riktlinjerna gällande Covid 19 och vad som gäller när vi arrangerar match.


Vid matcher undanbes all publik att närvara och vi rekommenderar istället att publik följer matchen via appen Min fotboll istället. Vi har för avsikt att livesända alla hemmamatcher och liverapportera bortamatcher för er som vill följa oss.


Vi rekommenderar att man läser mer på https://www.svenskfotboll.se/ om man har frågor eller är osäker. Annars kan ni alltid kontakta någon av oss ledare.


Nedan följer utdrag ur:

Svensk Fotbolls verksamhet under Corona - beslut, riktlinjer och råd
Uppdaterat 2020-06-08.


Vid genomförande av matcher är det viktigt att:

• Den som är sjuk, även med milda symtom, ska inte delta alls, utan stanna hemma till och med två dagar efter tillfrisknande. Vid bekräftad Covid-19 ska det dessutom ha gått minst sju dygn sedan insjuknandet.

• Det finns goda möjligheter att tvätta händerna.

• Trängsel mellan människor undviks.

 

Vid resor till och från match ska Folkhälsomyndighetens rekommendationer för resande följas. Endast symtomfria personer ska resa. Förening bör i första hand välja resealternativ som innebär att trängsel och närkontakt med andra undviks, såsom bil eller abonnerad buss.

Ombyte och dusch kan ske hemma i de fall det är möjligt och lämpligt, t.ex. vid kortare resor. Om dusch och ombyte sker på plats, är det viktigt att trängsel undviks.

Det här gäller vid genomförande av matcharrangemang:

 

För att följa förbudet mot mer än 50 deltagare vid offentliga tillställningar är det, efter samråd med polisen, SvFF:s skarpa rekommendation att arrangerande förening vidtar följande åtgärder:

• på hemsida och i andra kommunikationskanaler tydligt ange att all publik, inkl. föräldrar och andra anhöriga, undanbes vid matcherna. Bara de som är nödvändiga för att matcherna ska kunna genomföras (spelare, ledare, funktionärer och, i förekommande fall, media) ska vara på plats, samt

• sätta upp skyltar vid arenan/idrottsplatsen om att publik undanbedes och/eller utse ansvarig(a)3 för att vänligt be ev. publik att lämna arenaområdet/idrottsplatsen.

 

Detta gäller både tävlings- och träningsmatcher.


Mer om regelverket kring offentliga tillställningar

Det är viktigt att alla inom svensk fotboll – förbund, föreningar och föräldrar – tar ansvar för att motverka smittspridningen. Detta är avgörande för att vi fortsatt ska få myndigheternas förtroende att spela matcher. Genom att följa ovanstående råd för att hålla publik borta från matcherna säkerställer föreningen att man dels minskar risken för smittspridning, dels iakttar förbudet mot fler än 50 deltagare vid offentliga tillställningar. för de lagar, regler och bedömningar som gäller för dessa matcher, vilket alltså ligger till grund för SvFF:s skarpa rekommendation ovan.


MVH Ledarna


Välkomna till BK30 Daniella, Bianca och Zalina!
2020-02-13 07:24

Här kommer ännu en presentation av nya spelare som anslutit till F17. 

Under hösten och vintern har Daniella, Bianca och Zalina provtränat med oss och valt att ansluta till laget. All tre kommer senast från Västerås IK. 

Daniella är en tuff och teknisk forward/mittfältare, Bianca är en snabb och målfarlig forward och Zalina en snabb och placeringssäker back. 

Vi ser fram emot en fotbollsrik säsong med många talangfulla spelare i damsektionen. 


Föreningen, dam-sektionen och laget F17 välkomnar er till BK30. 


Välkomna! 


Välkomna till BK30 Alicia och Tindra!
2020-02-09 14:36
Alicia och Tindra

Här kommer nästa presentation av nya spelare som anslutit till F17.

Under hösten och vintern har Alicia, och Tindra provtränat med oss och valt att ansluta till laget. Alicia från senast IFK Västerås och Tindra från Forsby FF.

Alicia en irrationell forward/yttermittfältare som gör oväntade saker och Tindra en snabb forward/mittfältare med bra fysik.

Föreningen, dam-sektionen och laget F17 välkomnar er till BK30.

Välkomna!

 
Föreningens Sponsorer