SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Västerås BK30
Fotboll
P10

KIOSKVECKA
2023-03-23 16:01

Hej!

Kioskveckorna är nu fördelade mellan lagen och P10 har fått helgen v 17, dvs Valborg igen. Jag mailade omgående Daniel Blomber och har bett att få byta vecka om vi får möjlighet att ta hand om Valborgsfirandet på Ringvallen även i år. Detta har dock varit lite oklart pga bygget på Ringvallen

Daniel har svarat att jag ska schemalägga för v 17, men att de ordnar kiosktjänsten på annat sätt om vi får lov att arrangera Valborg.

Med detta sagt kommer jag under helgen skicka ut kallelser, i första hand till er som ännu inte medverkat, dvs nya spelares föräldrar. Dock är det oundvikligt att även ni som stått kan behöva ställa upp igen.

Det kan också vara så att jag ber om hjälp av er rutinerade föräldrar med att starta upp ett kioskpass och visa hur det går till. Jag hoppas detta är ok. 

Det är av stor vikt att alla ställer upp när vi kallar er till kiosktjänst. Jag kallar två föräldrar per pass och minst en förälder per pass måste ställa upp. Ibland är det lugnt och ibland mer körigt - därför är det oftast bättre att vara två. 

Vänligen svara omgående på kallelsen när den går ut. 

Tack på förhand!

/MVH Suzanne Stenvall, kioskansvarig P10


Nyhetsarkiv
Vi söker målvakt!2024-02-22 22:55
INSTÄLLD CUP!2023-03-25 09:30
KIOSKVECKA2023-03-23 16:01
 
Föreningens Sponsorer
Arenapartners