SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Västerås BK30
Fotboll
F19

Västerås BK30 F03
2 - 1
Avesta
Västerås BK30 F032 - 1Avesta

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:sön 08 april, 17:00
Plats:Ringvallen 11-man konstgräs
Serie:Träningsmatcher
Samling: Ringvallen omkl.2
Aktivitetsinfo: Vitt matchställ
Seger i första träningsmatchen
2018-04-13 09:46
Forza BK30 F15....
Efter att vi nu har dragit igång en ny säsong efter många och åter många träningar, så spelade vi idag vår första träningsmatch ute. Vi gästades av Avesta AIK, ett lag som vi hade stött på tidigare i SalaCupen.

Omställningen från futsalspel till spel på stor plan gick mycket bättre än vi vågade hoppas på. Vi börjar matchen lite avvaktande och känner på underlaget och motståndet, men ganska snart hittar vi in i det och börjar rulla runt mellan lagdelarna. Vi hittar flera bollar centralt och har många fina spelsekvenser.

Vi hade också ett bra och varierat passningsspel med både korta och långa passningar och flertalet spelvändningar, vilket var mycket trevligt att se. Vi vårdade våra passningar, vann närkamper och hjälpte varandra genom att prata hela tiden. Alla visade att utvecklingskurvan fortsätter uppåt. Några fick prova på lite ovana positioner och gjorde det med bravur.

Vi vinner till slut med 2-1 och dagens målskyttar blev Ebba I och Wilda. Vi gör en riktigt bra första träningsmatch och vi ska vara nöjda med det vi presterar. Vi hittar varandra bra i de allra flesta lägen och vi agerar som ett lag både i anfall och försvar. Vi skapar mycket målchanser och får bra utdelning, misstag vi gör reparerar vi snabbt även om vi missar lite lägen på slutet.

Detta var en match med många positiva besked för oss ledare och vi var riktig stolta över vad ni tjejer presterade där ute idag. Detta var en lagseger och vi hade riktigt kul ute på plan. Bra jobbat alla tjejer.

Vi tackar också tillresta föräldrar för support.
Vi tackar även Avesta för ett fint motstånd och en trevlig match!


//Ledarna


<< Tillbaka

 
 
Föreningens Sponsorer