SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Västerås BK30
Fotboll
U15

Västerås BK 30 F06
4 - 0
Barkarö SK F06 Röd
Västerås BK 30 F064 - 0Barkarö SK F06 Röd

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:fre 10 maj, 18:00
Plats:Ringvallen 1
Tävling:
Matchnummer: 213166006
Samling:17:00, Ringvallen
BK30 F06 - Barkarö F06 4-0
2019-05-11 14:13
 Första hemmamatchen för lag svart i grupp röd mot Barkarö F06. Ett lag som vi alltid haft jämna och hårda matcher mot. Denna gång började BK-tjejerna med samma fina spel som vi avslutade VIK-matchen med. Bra spelbredd och stora ytor i vårt anfallsspel gav fin fotboll när alla ville vara med och spela. Matchen slutade 4-0 efter att vi haft säkert 35 avslut och ett mycket säkert försvarsspel.
BK-tjejerna satte full fart från början denna gång och redan i 2 min kom Alice fram i ett skottförsök men föll handlöst till marken, varför vet jag inte, bollen studsade ut till Tilly och alla stannade men det kom ingen signal från domaren så Tilly sköt bollen över målvakten och i mål, 1-0.
I 4 min kommer BK i ett fint anfall där Alice slår en bra boll ut till Tilly på högerkanten som rundar sin back och skjuter ett inlägg mot en rusande Alice men målvakten hinner före och skjuter bort bollen.
I 6 min kommer ytterligare ett fint anfall där Tilde spelar fram Tilly som lägger en djupledsboll till Alice som springer igenom och skjuter men målvakten räddar.
I 11 min spelar sig Melina och Isola igenom Barkarö-försvaret och Isola skjuter ett hårt skott skott som målvakten reflexräddar och returen går ut till Isola som skjuter över.
I 20 min slår Signe en djupledsboll till Isola som vänder bort sin back och springer igenom, skottet tippar målvakten till hörna. Minuten efter jobbar Alice och Isola fast bollen på Barksrös planhalva och Alice skjuter bollen högt men målvakten tippar bollen över ribban till hörna.
Minuten efter skjuter Isola ett bra skott som studsar på en back men målvakten lyckas peta bollen utanför stolpen, där var det mycket nära ett mål. Första perioden sluter 1-0 till BK och fast vi ledde så var det lite hängiga spelare som gick ut till pausen. Kanske beroende på att vi haft så många chanser men bara gjort ett mål.
I 27 min får BK en frispark som Mira skjuter in i Barksrös straffområde där Melina tar bollen och spelar den till Tilly som skjuter ett hårt vristskott men målvakten parerar och returen går till Melina men hennes skott räddas av målvakten.
I 29 min får Alice en långboll men målvakten hinner precis före och skjuter bort bollen. Minuten efter kommer BK i ett högeranfall där Melina fintar sin back och lägger ut bollen till Tilly som skjuter, målvakten parerar och returen slår Tilly mot mål men målvakten lyckas rädda även denna gång.
Melina springer på en långboll, tacklar undan backen och får kontroll över bollen som hon lägger vid sidan av målvakten, 2-0. Bra gjort och skönt att tjejerna fick in en andra boll efter alla chanser de haft.
Nu var det BK för hela slanten, Melina spelar fram Alice som skjuter, målvakten räddar och returen skjuter Melina över. Anfallet efter kommer Tilly runt på kanten spelar till Alice som skarvar vidare till Isabell som avslutar med ett skott, tyvärr just utanför.
I 35 min skjuter Melina ett skott som målvakten räddar. Isabell kommer igenom och skjuter, målvakten räddar men lämnar retur som högt men målvakten tippar bollen över ribban till hörna som blir resultatlös.
I 44 min får BK en hörna igen och bollen dimper ner i Barkarös straffområde, skottet går rakt på målvakten.
I 48 min fintar sig Isola igenom och skjuter en hård höger utsida som målvakten kaster sig och räddar till hörna. Där var det mycket nära mål igen.
Vi går till vila efter två perioder med en ledning på 2-0 och nu är det mycket bättre stämmning bland tjejerna. Alla vill spela och hjälpa till att ta laget till ytterligare en seger.
I 53 min fintar sig Melina igenom men skottet blir för löst. Minuten efter kommer Melina och Isola igenom men målvakten räddar igen. Hon är Barkarös absolut bästa spelare.
I 56 min spelar Thea fram Melina med en lång djupledspassning och Melina vänder bort sin back och skjuter bollen lugnt vid sidan av målvakten, 3-0.
I 64 min får Barkarö en hörna som vi rensar bort. Minuten efter skjuter Alice ett bra skott som går just utanför.
I 67 min kommer Isabell fram och skjuter ett skott som målvakten räddar. Barkarö kommer i ett bra anfall på vänsterkanten och skjuter ett bra skott som tar i stolpen och studsar ut i vårt straffområde men vi kan rensa undan bollen. Det var Barksrös bästa chans så långt i matchen. BK har ett försvar som spelar lugnt och metodiskt där alla hjälper varandra och så har vi en trygg och säker målvakt i Wilma D. Mittfältet och anfallet håller spelbredd och ett lagom speldjup så att alla får chansen att ta fria ytor vilket gör att vi får några extra sekunder att behandle bollen och spela bra passningar till varandra.
I 70 min skapar vi ett hårt tryck i Barkarös straffområde och Melina kan skjuta bollen i mål från nåra håll, 4-0.
I 72 min kommer det långboll upp till Melina som tar hand om bollen och passar den till Alice, hon lägger bollen vidare till Isabell som skjuter just utanför. Alice spelar i nästa anfall tillbaka bollen till Ebba som skjuter utanför.
I sista minuten tar Alice en utspark från Barkarö fintar sin back och skjuter men skottet går utanför.
Matchen slutar 4-0 så nu har vi två vinster och 10-0 i målskillnad. Vi gör mycket mål framåt och försvaret hållet tätt bakåt, helt perfekt. Nu ser jag fram emot nästa match för svarta laget mot Arboga borta på fredag men först har vita laget hemmamatch mot GIF F06 på söndag 10:30.
Tack för en bra och spännande match. / Thomas

<< Tillbaka

Spelade matcher
Sön 18/10 12:00
6 - 1  
Lör 17/10 10:00
6 - 3  
Lör 3/10 11:00
1 - 5  
 
 
Föreningens Sponsorer