SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Västerås BK30
Fotboll
F19

Enköping
2 - 0
Västerås BK30 F03
Enköping2 - 0Västerås BK30 F03

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:sön 15 april, 12:00
Plats:Fanna B K-gräs
Serie:Träningsmatcher
Samling:10:15, Ringvallens parkering
Aktivitetsinfo: Vitt matchställ.
Hedersam förlust i andra träningsmatchen
2018-04-15 19:09

Det blev en förlust i andra träningsmatchen idag borta mot Enköping och den kan sorteras in kategorin hedersam.

Vi kom till dagens match med en sargad trupp med många skador och sjuka tjejer. Vi blev tvungna att låna in två Sala tjejer för att egentligen ens kunna spela denna match. Med Lejla sjuk och ingen målvakt så fick jojo och Emma vara tvungna att dela på målvaktsposten.

I första halvleken var vi inte alls med varken positionsmässigt eller mentalt, men trots detta stod vi upp riktigt bra och vi hade 0-0 efter 30 minuter spel.
Inför andra sa vi att vi skulle vara mer på tårna och jobba tätare och närmare deras spelare. Okey visst blev det bättre i andra, nu hade vi Enköping i brygga i ungefär 20minuter och med lite flyt hade vi kunnat fått med oss en straff. Domaren pekar på straffpunkten men ångra sig då en av våra spelare får fördel istället.

Enköping får till ett fint avslut som Jojo räddar snyggt men på returen är det en grön/vit spelare först på bollen och spetar in 1–0 till Enköping.

I tredje halvleken fick vi en oturlig skada på Ängla efter detta fick alla spela på helt ovana positioner. Självklart vart det jobbigt och vi orkade inte hela vägen. Enköping gör 2-0 och vinner med samma siffror.


Vi tackar Domaren och Enköping för en bra och välspelad match och önskar laget lycka till den här säsongen.

Vi tar med oss många positiva saker från den här matchen. Samtliga tjejer krigade på hela matchen och gjorde sitt bästa. Det kommer några såna här matcher då och då när många saker inte fungerar som man vill. Bara att kriga vidare och man lär sig av förluster också.

Vi tackar Sala FF för lånet av Linnea och Thea. Vi tackar även Jojo och Emma för att ni ställde upp och vaktade målet och gjorde det riktig. Bra jobbat alla samtliga spelare, nu är det bara att ladda om till nästa veckas träningar och matcher.

Vi tänker på dig Ängla och hoppas att du är snart är tillbaka på fotbollsplanen och krigar.
Måste ändå lyfta Ebba (Häggis) insats idag, vilken match hon gör, du är grym.

Vi tackar även alla föräldrar som tog sig tid att åka med och stötta tjejerna, bra gjort!


//Ledarna


<< Tillbaka

Spelade matcher
 
 
Föreningens Sponsorer
Arenapartners