SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Västerås BK30
Fotboll
F19

Skinnskattebergs SK
1 - 1
Västerås BK30 F03
Skinnskattebergs SK1 - 1Västerås BK30 F03

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:sön 25 mars, 18:30
Plats:System Air hallen
Serie:Träningsmatcher
Samling:16:30, Ringvallens parkering
Aktivitetsinfo: Vitt matchställ.
Fantasktiskt bra spel av tjejerna
2018-03-26 13:32

Bra spel, men ”bara” oavgjort mot mot Skinnskattebergs SK.


Tjejerna var rejält inspirerat och visade under stora delar av matchen mot SSK att våren kan bli rolig. Vi gör en fantastisk match och vågar spela bollen till varandra även i trängda lägen och gör oss spelbar hela tiden. Kul att se så bra spel ifrån tjejerna redan efter bara en match.

Hemmalaget började bäst och men skapade inte mycket för att vi stod rätt i våra positioner och jobbade hårt för varandra i varje närkamp och i varje duell.

Spelmässigt borde vi ha gjort åtminstone 2 till 3 mål under första halvleken men 0-0 stod sig efter 40 min spel. Detta trots stort spel övertag. I andra fick SSK en bra start och tog ledningen med 1-0 trots att det var vi skapade chans på chans .Tjejerna gav inte upp och krigade på vi flyttade upp positionerna rejält på slutet efter mängder av målchanser så kom äntligen de förlösande målet till 1-1.

Sista 5 min pressade vi på för ett avgörande och vi var ytterst nära flera gånger om att göra 2-1 men bollen vill inte in idag. Bra jobbat samtliga tjejer idag och vilket spel ni visade upp helt otrolig.Vi tackar 04 tjejerna för stödet ni var grymma.

Det är härligt att se er tjejer kämpar för varandra hela matchen och där bollen spelas runt till alla.En underbar start på säsongen och härligt för oss tränare se hur de övningar de sliter med börjar ge resultat redan nu.

Vi tränare längtar redan till nästa match.Sov gott och så ses på tisdag


<< Tillbaka

Spelade matcher
 
 
Föreningens Sponsorer
Arenapartners