SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Västerås BK30
Fotboll
Herr

Gideonsbergs IF
4 - 2
Västerås BK 30
Gideonsbergs IF4 - 2Västerås BK 30

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:sön 28 april, 13:00
Plats:Hitachi Energy Arena
Tävling:
Matchnummer: 210101010
Samling:12:00
Coach Talk med Hubbe
2024-04-28 20:35

"Gideonsberg gör sina båda första mål efter bolltapp av oss. Det blir jobbigt att börja jaga medans Gideonsberg kan spela mer avslappnat. 

Vi får med oss en reducering till halvlek vilket underlättar inför andra. Vi går högre direkt och gör också 2-2. Just där och då känner vi att det vänder till vår fördel. Energin är bra just då.

 

Vi missar lägen medans Gideonsberg gör det bra i sina omställningar och är effektivare än oss. De gör 3-2 i ett läge där vi inte ligger rätt i position. Vi förlorar mycket på grund av att vi inte gör jobbet lika bra i omställningsspelet som GIF och återigen en del slarviga passningar som vi måste få bort. 

 

Vi tar sikte på ny träningsvecka och nästkommande match. Än är det ingen större fara, trots två förluster, vi kommer komma tillbaka. Vi är en bra grupp som löser detta tillsammans. 

 

/Coach Hubbe


<< Tillbaka

 
 
Föreningens Sponsorer
Våra Sponsorer
Arenapartners
Sociala medier