Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Västerås BK30
Fotboll
F07

VÄLKOMMEN TILL VÄSTERÅS BK30 F07

BK30 F07 startar samarbete med Finlands största klubb!
2019-03-19 05:30
BK30 och finska Tampere Ilves inleder ett samarbete.
Det är med stor stolthet vi nu kan presentera att BK30 F07 startar ett samarbete med finska Tampere Ilves T07 (F07). Tammerfors-laget är Finlands största förening med ca. 3500 aktiva spelare

Första steget blir ett gemensamt tränings/matchläger i Västerås 26-28 april. Förutom fotboll så kommer en del andra sammansvetsande aktiviteter att genomföras tillsammans. Under helgen kommer också ett vidare större samarbete mellan klubbarna diskuteras. Om alla bitar faller på plats kommer fler BK-lag än F07 att ta båten till vårt östra grannland 2020.

Fredrik Eliasson som dragit i de flesta trådarna från BK:s håll är nöjd med att bitarna faller på plats en efter en.

- Det var lite motvind i början, men nu är alla väldigt positiva. Det återstår dock massor med jobb, men vi har tillsatt en stabil arbetsgrupp som ska göra helgen minnesvärd för alla tjejer. Det är lättare att jobba nu när vi vet att det blir av och vi ställer således om från ett
hypotetiskt scenario till hur vi skall lösa allt på bästa sätt. Nu är det bara att spotta i nävarna och anmäla sig till en snabbkurs i finska...

Under lördagen kommer 12 matcher spelas. BK30, Tampere Ilves, Upsala IF och Gideonsbergs IF kommer spela med två lag var.  Totalt ca 100 glada fotbollstjejer kommer fylla Ringvallen.

KUKAAN EI POTKI JALKAPALLOO KUIN MEBK30 F07 Rockar loss i egen musikvideo!
2019-03-17 10:12


Checka in filmen nedan:

VI ÄR BK30!

Ingen kickar fotboll som oss...
INOMHUSSÄSONGEN ÖVER
2019-02-18 17:23
Uppvärmning i Kungsängen

COPA CARRERA FUTSAL CUP i Kungsängen satte punkt för inomhussäsongen. Vi hann med 4 futsalcuper och en cup i Uppsalas fotbollshall, innan vi nu flyttar ut på heltid

 

Även om vi själva tycker att spelet har svajat mellan väldigt höga toppar och djupa dalar, så kan vi inte annat säga att det har gått väldigt bra när vi knyter ihop säcken. 27 vinster 4 oavgjorda 3 förluster, en målskillnade på 129-22 talar för sig själv. 22 insläppta mål på 39 matcher varav 34 futsalmatcher är starkt, även om vi inte mött de allra starkaste motstånden.

 

Gårdagens cup började dock ingen vidare spelmässigt. Vi pratade om inställning så sent som i torsdags. Tjejerna får ofta höra att har man dålig inställning på träningen så kommer man även ha det på match. Inställningen till de inledande matcherna var långt ifrån bra från de båda BK-lagen. Inte ens BK-maskinen går av sig själv, det krävs att vi jobbar tillsammans.  Här visar dock tjejerna moral och bestämmer sig för att den loja inställningen var något man inte tyckte var kul. Båda lagen reser sig och gör tillsammans 10-0 i de kommande matcherna.  När dagen summeras hade vi tillslut 5 segrar, 2 oavgjorda, 1 förlust.

 

Vi tar med oss en del nu när vi flyttar ut. Framför allt har målvakterna  blivit betydligt mer involverade i spelet och många har testat på att stå i mål och det har gått strålande. Tjejerna har också börjat våga utmana mycket mer. Även om det kanske inte är bästa valet alla gånger att dribbla som sista tjej, så är det ändå kul att se att de vågar och de nästan alltid går det vägen.

 

Måste avsluta med det faktum att vi var fruktansvärt nära en "grand slam". Inom loppet av ett år ha vi slagit AIK, Hammarby, och BP. Det faktum att Djurgården som vi spelade oavgjort mot var 06:or och det räckte med oavgjort för gruppsegern så tycker jag vi faktiskt tog en grandslam .

 

FORZA BK

FAIR PLAY PRIS I HEBY
2019-02-03 16:45
Schyssta tjejer prisade
F07:s turné fortsatte med Hebycupen, där laget vann pris som shysstastelaget och en nya tripp till Prision Island. Det är andra gången vi vinner fair play pris, men den här gången avgjordes det på lotten.

Hebycupen är en trevlig publikvänlig cup på en plan med högt tempo hela dagen. 
BK-tjejerna bjöd på strålande spel, med många tjejer inblandade i spelet. Målvakterna är involverade i spelet nästintill hela tiden nu vilket är kul att se. 
Värt att notera, tre nya spelare hamnade i målprotokollet. Februari har knappt börjat och redan har 16 spelare gjort mål. 
Även kul att vi använde oss av 11 målvakter idag och alla gjorde det strålande. 

HEJA BK !!
Kommande matcher
Spelade matcher
Sön 7/4 16:30
5 - 2  
Sön 7/4 15:00
10 - 1  
Sön 31/3 16:30
1 - 0  
Kommande aktiviteter
Nyheter från föreningen
Hem, 03/04 19:15 
Hem, 28/03 12:54 
 
Föreningens Sponsorer
Våra Sponsorer