Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Västerås BK30
Fotboll
F16

Välkommen till BK30 F16

Vi i BK30 F16 älskar fotboll. Vi började träna tillsammans 2012 och tränar fyra gånger i veckan på Ringvallen. Nu har vi lagt upp en långsiktig planering mot 2021, där vi fokuserar på vår utveckling samtidigt som vi har kul med många roliga aktiviteter.Vi vill gärna att flera tjejer kommer och vill spela fotboll med oss!  Kontakta någon av tränarna så får ni veta mer.Öppna träningar Västerås BK30 F19 och F17
2019-10-09 14:55

Öppna träningar Västerås BK30 F19 och F17, för Er som vill mer med fotbollen


Elitfotboll för tjejer i Västmanland byggs i BK30

I damsektionens tre lag (damlaget div 1, F19-laget och F17-laget) har vi sammanlagt 18 tjejer (!) som någon gång i sin spelarkarriär har varit uttagna i landslags sammanhang!

 

Nu är det dags för årets öppna träningar. Ni som är intresserade av BK30:s elitsatsning på dam- och flickfotbollen, ta chansen att komma och träna med våra duktiga F19- och F17-spelare.

På onsdagarna under vecka 42-44 kommer det vara öppna träningar på Ringvallen, kl 18:15-19:30 med samling kl. 17:45. Första tillfället är den 16/10.

Träningarna är till för dig som vill lite mer med din fotboll och vill ta möjligheten att vara med att utformas till framtidens elitspelare i Västerås och Västmanland. Vi jobbar för utbildning och utveckling av dig, både som individ och lagspelare.

Träningarna gäller dig som vill känna på vår verksamhet och kanske siktar på att ta en plats i vår F17- eller F19-trupp under 2020.

Vi arbetar inte med fasta åldersintervall i dessa grupper utan bedömningen görs efter var man kan få sin bästa utveckling som spelare och hur långt man har kommit i sin utveckling.

 

Efter veckorna med öppna träningar kommer vi att ha ett informationsmöte för föräldrar och spelare om F17 och F19 verksamheten där vi berättar mer om vår verksamhet och vad som sker under resterande del av 2019 och vad som händer 2020.

 

Oavsett om man blir en del av ovanstående BK30 trupper eller inte hoppas vi att man får med sig en bra erfarenhet och ännu mer glädje att spela fotboll!

 

Vi ser gärna att ni anmäler er via mejl med nedanstående information, så vi kan förbereda träningarna.

Namn

Ålder

Position

Idag spelar jag i förening:

 

Våra F19- och F17 ledare (Tom, Lars, Tobbe och Viktor) kommer att hålla i träningarna.

Runt dessa kommer också andra ledare och representanter från vår elitverksamhet att finnas med.

Anmälan görs till Tom Velander (tom@svklimat.se ).

 

Varmt välkomna!

Ungdomssatsning i BK30 säsongen 2019
2018-11-02 14:04
BK30 planerar för en långsiktig utveckling av fotbollen i klubben. Ett steg på vägen är den som vi bedriver i ungdomsverksamheten. Vi vill utbilda ungdomar inom fotbollens första steg, Från ung ålder till junior. Vi vill även utbilda morgondagens elitspelare. Därför kommer det att finns flera lag i BK30 nästa år, än vad det funnits detta år. Med stor bredd i BK30:s övergång mellan ungdom och elitverksamhet, så tror vi på att utveckla våra egna spelare, så de har möjligheten att ta steget upp i seniorfotboll inom några år. Vi vet att utvecklingen kommer i olika stadier och vid olika åldrar för olika individer. Vi vill ge inspiration att fortsätta spela fotboll så länge som möjligt.

Vi i F04/05 kommer nästa år att vara det äldsta flicklaget och till viss del benämnas F15. Ovanför detta kommer det att finnas en juniorverksamhet för åldrarna 16-17 år. Ambitionen från klubben är att F16-17 skall växa och utökas med flera duktiga spelare. Ovanför dessa lag kommer det att finnas ett F19 lag. Mellan lagen kommer det att vara ett omfattande samarbeten och med målsättningen att fostra egna framtida spelare till seniorverksamheten. Se även Nyheter under F03 och F19-lagets sidor,

Hemsida F19-laget

Vi har givetvis många flicklag i de olika åldersgrupperna under denna verksamhet.
Om vår satsning i BK30 är intressant för Dig, så tveka inte att ta kontakt med Tony Gustafsson (mobil: 070-790 51 01, e-mail: tony.gustafsson@absbf.se) eller någon av oss andra i föreningen.”
2 års-plan för BK30 F04/05
2018-05-04 16:51
Nu är vår tvåårs-plan satt och vi kan börja slipa på detaljerna.
Vi har en långsiktig planering där fotbollsutbildningen av våra spelare är i fokus. För att kunskaperna ska sjunka in på ett bra sätt så tror vi att det ska ingå många roliga och inspirerande delar, som exempelvis träningsläger, seriespel i olika nivåer och cuper. Så här planerar vi dessa delar de närmaste åren.
Aktiviteter 2018
- Futsal cuper
- Vårcuper 2 st
- Träningsläger i Sverige
- Seriespel 11-manna och 9-manna
- Sommarcuper 2-3 st
- Höst cuper troligen 2 st
Aktiviteter 2019
- Futsal cuper
- Vårcuper 2 st
- Träningsläger i Spanien
- Seriespel 11-manna i två lag om vi är tillräckligt många
- Sommarcuper 1 st
- Gothia cup
- Höst cuper troligen 2 st

Om denna planering verkar intressant för Dig som fotbollsspelare, så kan Ni kontakta någon av ledarna.
Under ”Truppen/Ledare” hittar Ni våra kontaktuppgifter.
 
Föreningens Sponsorer