Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Västerås BK30
Fotboll
F17

Västerås BK30 F17

”Nu fortsätter vi i utvecklingen inom BK30:s ungdomssatsning. F16-17-laget byter namn till F17.


F16-17-laget har under det gångna året spelat i två serier. Dels F17SM serien och dels en lokal serie inom Örebro/Västmanland. Vi fortsätter utveckling och ska även nästa år (2020) spela F17 SM serien, samtidigt ska det finnas ett närmare samarbete med F19-laget.


Laget kommer fortsättningsvis ha samma huvudansvarig tränare, Tom Velander. Som assisterande tränare fortsätter Lars Danielsson. Bakgrunden är, att i enlighet med klubbens policy, så skall det vara en oberoende ansvariga tränare i junioråldern och uppåt, som inte är förälder till någon spelare i laget. Samarbetet ska även utvecklas med F16-truppen. Till laget har det inkommit en mängd nya spelare som har goda fotbollskunskaper, vilket utvecklar hela ungdomssektionen ytterligare.


Förhoppningen är att BK30 ska fortsätta vara en av de mest intressanta föreningarna i Västmanland för unga talangfulla spelare, som vill vidareutveckla sin fotboll.


Om vår satsning i BK30 är intressant för Dig, så tveka inte att ta kontakt med Tom Velander (e-mail tom@svklimat.se) eller någon annan ledare i föreningen.”


 BK30 F17 finns även på Instagram (bk30_f17) att följa.

Intresserad?
Tveka inte att höra av dig för att komma ner och provträna med oss!

Ta kontakt med någon av ledarna för mer information.
Fortsatt satsning på dam- och flicklagen


BK30:s elitsatsning på dam och flicksidan med unga talanger, kommer att fortsätta under 2020.


Vi tar med oss alla kunskaper från 2019, för att fortsätta framåt på den inslagna vägen inom BK30 med fortsatt utveckling av de spelare i länet som vill komma långt i sin fotbollskarriär. Alla våra ungdomar kommer inte att bli elitspelare, men de ska ha möjlighet att lära sig mycket om fotboll och att få uppleva mycket roligt på vägen. Vi tror att om unga tjejer, som har stort fotbollsintresse, får chans att komma tillsammans, så får de också bra förutsättningar till utveckling. De har varit tydligt detta år, att spelarna inspirerar varandra, att ta nya steg i sin personliga fotbollsutveckling.


Olika miljöer

Vi tror på att det ska finnas olika match- och träningsmiljöer för våra spelare. Både mer utmanande och enklare möjligheter. De har vi sett under det gångna året 2019, ge god utveckling. Under dam-laget div 1 kommer det därför att finnas flera olika serier som vi deltar i, med bland annat F19 Elit Stockholm, dam division 3 eller 4 och F17 SM-serien. På så vis får spelarna mycket matchtid att utvecklas i, på sidan om träningen.
Välkomna till BK30 Daniella, Bianca och Zalina!
2020-02-13 07:24

Här kommer ännu en presentation av nya spelare som anslutit till F17. 

Under hösten och vintern har Daniella, Bianca och Zalina provtränat med oss och valt att ansluta till laget. All tre kommer senast från Västerås IK. 

Daniella är en tuff och teknisk forward/mittfältare, Bianca är en snabb och målfarlig forward och Zalina en snabb och placeringssäker back. 

Vi ser fram emot en fotbollsrik säsong med många talangfulla spelare i damsektionen. 


Föreningen, dam-sektionen och laget F17 välkomnar er till BK30. 


Välkomna! 


Välkomna till BK30 Alicia och Tindra!
2020-02-09 14:36
Alicia och Tindra

Här kommer nästa presentation av nya spelare som anslutit till F17.

Under hösten och vintern har Alicia, och Tindra provtränat med oss och valt att ansluta till laget. Alicia från senast IFK Västerås och Tindra från Forsby FF.

Alicia en irrationell forward/yttermittfältare som gör oväntade saker och Tindra en snabb forward/mittfältare med bra fysik.

Föreningen, dam-sektionen och laget F17 välkomnar er till BK30.

Välkomna!

Välkomna till BK30 Ilona, Nova, Julia och Anna!
2020-02-06 07:27

Under hösten och vintern har flera duktiga spelare provtränat med oss och därefter valt att ansluta till laget för att vara en del av BK30:s ungdomssatsning. En spännande säsong väntar med träningsmatcher, deltagande i SM F17 serien och flera cuper inplanerade. Vi kommer närmaste veckorna att presentera våra nya spelare och först ut är Ilona, Julia, Anna och Nova som tränat och spelat med oss sedan i höstas.  


Alla fyra kommer senast från Gideonsbergs IF. Ilona är en duktig mittfältare med bra blick för spelet, Nova en back/mittfältare med bra speed i alla moment, Anna är en tuff mittfältare som kämpar hårt och Julia en klok och smart mittfältare/back.  

Föreningen, dam-sektionen och laget F17 välkomnar er till BK30. 


Välkomna! 

Guld och Silver i Göransson Cup 2020
2020-01-27 22:54
De båda finallagen BK30 F17 svart och BK30 F17 vit.

Vi besökte även detta år den mer och mer populära futsal-turneringen Göransson cup i Sandviken under helgen 24-26 januari. Vi hade en titel att försvara från förra året.

Vi ställde även detta år upp med två stycken jämna lag. I år spelade vi i den äldsta flickklassen F17. Resultatet talar för sig självt. Båda lagen gruppsegrare i respektive grupp och båda lagen finalister i turneringen. Mycket starkt jobbat av både svart och vitt. Flera fina individuella prestationer och bra laganda är grunden i årets ännu större framgång än förra året. BK30 F17 släpper nu futsalspelet och ser nu fram emot årets fotbollssäsong, vilken vi inleder med cupen, Karlstad Airdome Cup.

Tack till arrangören, till alla supporters, till bra domarinsatser och till motståndarna.

Tack våran Enköpingsliga.

På följande länk kan Ni se slutspelsträdet i cupen.

https://goransson.cups.nu/2020/result/category/21197274/21197227

 

Ledarna i Västerås BK30 F17


 
Föreningens Sponsorer