Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Västerås BK30
Fotboll
U19

Välkomna till hemsidan för Västerås BK30 U19
Vi är ett lag som tränar hårt och målmedvetet för att nå högsta möjliga nivå både individuellt och som lag. Vi deltar i så många cuper vi hinner och vi spelar fotboll/futsal året runt. Vi har ett stort fokus på att alla ska trivas i träningsgruppen och att alla ska ge sitt yttersta både på träning och i match för att hela tiden höja sin prestation. 

Gå gärna in på vår Facebook-sida för löpande uppdatering av varje träning och match: 
Provträning inför säsong 2020
2019-10-02 10:08
Eftersom många hör av sig om provträning till Västerås BK30s U- och A-lag så kommer vi köra några provträningar framöver. Första tillfället är nu på fredag den 4 oktober kl 18:00.

Vi är ett hårdsatsande U-lag som tränar mycket och hårt hela året om. Vi följer en grundlig plan med uppbyggnad med gym och löpcoach under vintern. Dessutom har vi en Futsal-satsning med cupspel under vinterhalvåret. 
Vi har i år spelat i den svåraste serien som går för U19 med ett ungt lag och alla har gjort stora framsteg i förberedelsen inför seniorfotbollen.
Nästa säsong kommer vi köra träningsläger och det kommer att finnas ett U-lag och ett nära samarbete med A-lag där redan flera av våra spelare kör matcher.

Vi har träningskläder upphängda så den enda förberedelsen från er sida som krävs är en anmälan till:
johan.kullman@mac.com
Där ni presenterar er och vilken klubb ni tillhör. Sedan är det viktigt att ni meddelar er nuvarande tränare om att ni ämnar delta i provträning för en annan klubb.

Vi återkommer med fler datum framöver eftersom det här är med kort förvarning.
Bortamatch i helgen
2019-09-25 13:15
I helgen har vi bortamatch i Karlstad och det finns några platser för supportrar att följa med. Hör av er och boka plats med en av tränarna.
Målvakt sökes - Provträning
2019-09-09 11:12
Det är många matcher nu och vi behöver fler målvakter i laget. Så finns det någon målvakt i åldern född 02-03 som är sugen att kliva in i BK30s framtidssatsning så är det bara att höra av er.

Eftersom vi får många förfrågningar om provspel för utespelare just nu kommer vi även att ha provträningar för detta. Återkommer om datum när och självklart ska detta vara avstämt med ert nuvarande lag och tränare innan ni kontaktar oss. 

Kontakta johan.kullman@mac.com för mer information.
 
Föreningens Sponsorer