Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Västerås BK30
Fotboll
U23

Välkomna till hemsidan för Västerås BK30 U23
Vi är ett lag som tränar hårt och målmedvetet för att nå högsta möjliga nivå både individuellt och som lag. Vi deltar i så många cuper vi hinner och vi spelar fotboll/futsal året runt. Vi har ett stort fokus på att alla ska trivas i träningsgruppen och att alla ska ge sitt yttersta både på träning och i match för att hela tiden höja sin prestation. 

Gå gärna in på vår Facebook-sida för löpande uppdatering av varje träning och match: 
Vi håller i träningstrycket
2020-04-06 10:42
Västerås BK30 U23 forsätter med vårt träningsschema. Vi kommer att bibehålla vårt träningstryck och i stället se det här som en möjlighet att träna mer och hårdare. Vi hoppas att snart få spela träningsmatcher igen och tränar som om det är nära säsongsstart.

Däremot är det viktigt att alla deltagare följer de riktlinjer vi har skickat ut så att vi jobbar enligt de restriktioner som finns för att förhindra smittorisken av COVID-19. Vi har bland annat ställt in alla våra träningar inomhus och löpningen flyttar utomhus ikväll.

Keep Grinding
2020-02-25 12:18
Just nu letar vi med ljus och lykta efter nya sponsorer för säsong 2020. Vi kan erbjuda bra reklamplatser på träningströjor, matchtröjor och matchshorts. Dessutom reklamplatser på hemsidor och i sociala medier. Så exponeringen är god. 
Vi bedriver också Spontanfotboll på Ringvallen och integrationsprojekt som behöver mer backning för att gå runt som de ska. Vi kan komma ut till er och presentera vår verksamhet mer om ni vill.

Välkomna att höra av er för mer information till:
johan.kullman@me.com
widerberg69@gmail.com
enrico.pingani@gmail.com

Mvh, Västerås BK30 U23

Löpträning med Hassan
2020-02-09 20:54
I morgon är det dags igen för våra berömda löpträningar med instruktör från Västerås Friidrottsklubb och tillika vår spelare och fyscoach Hassan.

Det är såklart obligatoriska pass om man vill säkra upp speltid i matchtruppen. Välkomna!!
Årets första träningsmatch
2020-02-09 20:42
Idag spelade vi första träningsmatchen för 2020 borta i Bålsta.
Det blev en riktigt bra start på årets matchande med många positiva detaljer.
För mer bilder kan ni gå in på vår Facebook-sida för U23-laget:
Kommande matcher
Spelade matcher
Kommande aktiviteter
Nyheter från föreningen
 
Föreningens Sponsorer