Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Västerås BK30
Fotboll
U19

Välkomna till hemsidan för Västerås BK30 U19
Vi är ett lag som tränar hårt och målmedvetet för att nå högsta möjliga nivå både individuellt och som lag. Vi deltar i så många cuper vi hinner och vi spelar fotboll/futsal året runt. Vi har ett stort fokus på att alla ska trivas i träningsgruppen och att alla ska ge sitt yttersta både på träning och i match för att hela tiden höja sin prestation. 

Gå gärna in på vår Facebook-sida för löpande uppdatering av varje träning och match: 
Provträning 16/12 - Säsong 2020
2019-12-11 10:50
Vi är ett hårdsatsande U-lag som tränar mycket och hårt hela året om. Nästa år kommer vi ha ett U23-lag i nära samarbete med vårt A-lag så det här är ett lag som kommer att vara bästa förberedelsen inför kommande seniorfotboll. Redan i år har vi många spelare som har tagit klivet upp i A-laget.

 Vi följer en grundlig plan med uppbyggnad med gym och landslagsmeriterad löpcoach under vintern. Dessutom har vi en Futsal-satsning med cupspel under vinterhalvåret. Vi kommer också ha ett träningsläger under 2020.

Nästa måndag den 16 december kommer vi att ha öppen träning ute på Ringvallen. Samling kl 19:20 i vårt omklädningsrum (nr 10) och vi kör till kl 21:00. Vi hoppas vädret är med oss annars är ni välkomna ändå för en presentation om vårt upplägg inför nästa säsong. Vi kommer även ha provträning i januari men vi vill spika truppen så fort som möjligt för att sätta grundplanering.

Vi har träningskläder upphängda så den enda förberedelsen från er sida som krävs är en anmälan till:
johan.kullman@mac.com

Där ni presenterar er och vilken klubb ni tillhör. Sedan är det förstås viktigt att ni meddelar er nuvarande tränare om att ni ämnar delta i provträning för en annan klubb. 

Mvh,
Tränarna Västerås BK30 U23


Avslutningsmiddag på lördag
2019-11-17 14:22
En jättebra säsong går mot sitt slut och vi ska fira att vi lyckats hålla ihop det här gänget i så många år.

Det blir middag på OLearys så se till att svara på anmälningsutskicket innan onsdag kväll.

Välkomna!


Träningsmatch mot PSC Academy
2019-10-28 13:38
Den 20 november gästas Västerås BK30 och Ringvallen av amerikanska PSC Academy för träningsmatch.
Här kan ni läsa lite mer om det gästande lagets upplägg:
Laget var i Sverige senast 2013 och mötte då ett starkt VSK-lag på Solid Park.
Här är ett matchreferat:

Vi kommer att spela med vårt U-lag och det kan vara med provspelare inför nästa säsong.
Provträning inför säsong 2020
2019-10-02 10:08
Eftersom många hör av sig om provträning till Västerås BK30s U- och A-lag så kommer vi köra några provträningar framöver. Första tillfället är nu på fredag den 4 oktober kl 18:00.

Vi är ett hårdsatsande U-lag som tränar mycket och hårt hela året om. Vi följer en grundlig plan med uppbyggnad med gym och löpcoach under vintern. Dessutom har vi en Futsal-satsning med cupspel under vinterhalvåret. 
Vi har i år spelat i den svåraste serien som går för U19 med ett ungt lag och alla har gjort stora framsteg i förberedelsen inför seniorfotbollen.
Nästa säsong kommer vi köra träningsläger och det kommer att finnas ett U-lag och ett nära samarbete med A-lag där redan flera av våra spelare kör matcher.

Vi har träningskläder upphängda så den enda förberedelsen från er sida som krävs är en anmälan till:
johan.kullman@mac.com
Där ni presenterar er och vilken klubb ni tillhör. Sedan är det viktigt att ni meddelar er nuvarande tränare om att ni ämnar delta i provträning för en annan klubb.

Vi återkommer med fler datum framöver eftersom det här är med kort förvarning.
 
Föreningens Sponsorer