Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Västerås BK30
Fotboll
U23

Välkomna till hemsidan för Västerås BK30 U23
Vi är ett lag som tränar hårt och målmedvetet för att nå högsta möjliga nivå både individuellt och som lag. Vi deltar i så många cuper vi hinner och vi spelar fotboll/futsal året runt. Vi har ett stort fokus på att alla ska trivas i träningsgruppen och att alla ska ge sitt yttersta både på träning och i match för att hela tiden höja sin prestation. 

Gå gärna in på vår Facebook-sida för löpande uppdatering av varje träning och match: 
Löpträning med Hassan
2020-02-09 20:54
I morgon är det dags igen för våra berömda löpträningar med instruktör från Västerås Friidrottsklubb och tillika vår spelare och fyscoach Hassan.

Det är såklart obligatoriska pass om man vill säkra upp speltid i matchtruppen. Välkomna!!
Årets första träningsmatch
2020-02-09 20:42
Idag spelade vi första träningsmatchen för 2020 borta i Bålsta.
Det blev en riktigt bra start på årets matchande med många positiva detaljer.
För mer bilder kan ni gå in på vår Facebook-sida för U23-laget:
Tillbaka till Sport Performance Center
2020-01-14 13:39
I morgon onsdag är vi tillbaka och kör vår försäsongsfys hos Patrick Rapp och Sport Performance Center. Det är tredje året i rad vi tränar här och vi har varit supernöjda med resultaten. Det här är obligatoriska träningspass inför säsongen eftersom det är så viktigt för uppbyggnad och skadeförebyggande.

Vi ses imorrn!
Provträning #3
2020-01-04 12:52
Nu på måndag den 6 januari kör vi vår sista öppna träning inför säsong 2020. Vi har 6 st provspelare anmälda till detta träningspass i dagsläget.

Om man vill komma ner och testa är det bara att anmäla sig till johan.kullman@me.com med ett mail. Självklart ska det vara avstämt med sin nuvarande tränare. Vi har träningskläder upphängda i omklädningsrum nr 10 på Ringvallen och samlingen är kl 19:20

Vi är ett lag som alltid tränat hårt och i år kan vi utlova att satsningen kommer att ta ännu ett kliv framåt. Spelarna är i övergång till seniorfotboll nu och det kommer att bli ännu mer fokus på förberedelser inför säsongen. 

Vi kommer även i år att köra våra fyspass med Patrick Rapp på Sport Performance Center. Vi kommer också att träna löpning tillsammans med löpcoach Hassan från Västerås Friidrottsklubb. Välkomna!
 
Föreningens Sponsorer