Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Västerås BK30
Fotboll
F16

Ungdomssatsning i BK30 säsongen 2019
2018-11-02 14:04
BK30 planerar för en långsiktig utveckling av fotbollen i klubben. Ett steg på vägen är den som vi bedriver i ungdomsverksamheten. Vi vill utbilda ungdomar inom fotbollens första steg, Från ung ålder till junior. Vi vill även utbilda morgondagens elitspelare. Därför kommer det att finns flera lag i BK30 nästa år, än vad det funnits detta år. Med stor bredd i BK30:s övergång mellan ungdom och elitverksamhet, så tror vi på att utveckla våra egna spelare, så de har möjligheten att ta steget upp i seniorfotboll inom några år. Vi vet att utvecklingen kommer i olika stadier och vid olika åldrar för olika individer. Vi vill ge inspiration att fortsätta spela fotboll så länge som möjligt.

Vi i F04/05 kommer nästa år att vara det äldsta flicklaget och till viss del benämnas F15. Ovanför detta kommer det att finnas en juniorverksamhet för åldrarna 16-17 år. Ambitionen från klubben är att F16-17 skall växa och utökas med flera duktiga spelare. Ovanför dessa lag kommer det att finnas ett F19 lag. Mellan lagen kommer det att vara ett omfattande samarbeten och med målsättningen att fostra egna framtida spelare till seniorverksamheten. Se även Nyheter under F03 och F19-lagets sidor,

Hemsida F19-laget

Vi har givetvis många flicklag i de olika åldersgrupperna under denna verksamhet.
Om vår satsning i BK30 är intressant för Dig, så tveka inte att ta kontakt med Tony Gustafsson (mobil: 070-790 51 01, e-mail: tony.gustafsson@absbf.se) eller någon av oss andra i föreningen.”
 
Föreningens Sponsorer