Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Västerås BK30
Fotboll
F06

Västerås BK 30 F06
2 - 4
Gideonsbergs IF F06 Blå
Västerås BK 30 F062 - 4Gideonsbergs IF F06 Blå

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:sön 29 september, 17:00
Plats:Ringvallen 1
Tävling:
Matchnummer: 213170036
Samling:16:00
Trupp:#2 Tilly Deighton
#3 Alice Niemelä
#7 Ebba Lindblad
#8 Wilma Delerud
#9 Tilde Jexby
#15 Isabell Svensson
#16 Alma Norling
#22 Lova Jonsson
#25 Mira Keilin
#29 Isola Hansson
#31 Signe Bergius
#32 Tyra Messing
BK30 F06 - GIF F06 2-4
2019-10-07 12:06
GIF kom med ett starkt lag efter att fått stryk med 6-0 av Barkarö. Vi höll spelet uppe bra i alla perioderna men GIF hade det bästa spelet. Det var en bra, hård och tuff match från båda sidor och till slut kunde GIF gå ifrån och vinna med 4-2 vilket inte var oförtjänt. BK-tjejerna gjorde en av sina bästa matcher och försökte verkligen spela boll hela tiden. Att vi fick spela på konstgräs var svårt första peroiden och flera bollar blev för hårda på det snabba underlaget.
3 min BK frispark i muren av Tilly och returen skjuter hon vidsidan av muren men målvakten räddar.
5 min GIF skjuter ett skott utanför.
10 min Signe får bollen på vänsterkanten och rundar sin back voker in mot målet och skjuter bollen mellan första stolpen och målvakten, 1-0. Det blev alldeles tyst då ingen trodde att bollen gick i mål men sedan kom glädjejublet.
12 min GIF får hörna och en GIF-spelare möter hörnan på volly och skarvar den vid sidan av Wilma D, 1-1.
Efter målet blev det mycket spel på mittplanen och inga heta chanser utan mest skott från långt håll från båda sidor. Dessa klarade målvakterna lätt.
25 min GIF anfall och ett missförstånd i BK-försvaret gjorde att bollen petades förbi en utrusande Wilma och tyvärr till en helt fristående GIF-anfallare som skjuter bollen i öppet mål, 1-2.
30 min BK hörna som Tilly skjuter mot målet och hon får tillbaka en retur som hon lyfter in mitt framför mål där Isola är snabbast och skjuter in bollen i mål, 2-2.
35 min Tilly, Isabell och Alice spelar upp bollen på högerkanten och Tilly hinner upp bollen just före kortlinjen. Hon lyfter in bollen högt och målvakten tappar bollen men Alice får inte bollen innaför stolpen. Där var det nära en BK-ledning.
52 min GIF spelar sig fria framför BK-målet och gör inget misstag utan skjuter bollen otagbart vid sidan av Wilma, 2-3.
56 min GIF spelar sig igenom vårt försvar med två anfallare. Wilma räddar första skottet men de skjuter in returen, 2-4.
61 min Signe kämpar fram bollen på vänsterkanten och skjuter ett hårt skott som målvakten inte kan hålla men hon kastar sig och hinner fånga bollen innan vi hinner fram.
68 min Alice, Tilly och Isabell anfaller på högerkanten och kommer nästan till ett bra avslut men skottet blir för löst och målvakten kan rädda skottet. 
matchen slutar med GIF seger med 4-2 och trots att vi spelade en av våra bästa matcher så var de hela tiden lite för bra och vann rättvist. Alla våra tjejer gjorde sitt allra bästa och vi visade att vi kommer närmare och närmare de bästa lagen i länet. Tack för en bra och spännande match tjejer. /Thomas

<< Tillbaka

Spelade matcher
 
 
Föreningens Sponsorer