Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Västerås BK30
Fotboll
F06

Barkarö SK F06 Röd
2 - 3
Västerås BK 30 F06
Barkarö SK F06 Röd2 - 3Västerås BK 30 F06

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:lör 21 september, 13:00
Plats:Barkarö IP
Tävling:
Matchnummer: 213170032
Samling:12:00
Trupp:#2 Tilly Deighton
#3 Alice Niemelä
#7 Ebba Lindblad
#8 Wilma Delerud
#9 Tilde Jexby
#10 Melina Amanuel
#15 Isabell Svensson
#16 Alma Norling
#22 Lova Jonsson
#23 Thea Lindén
#25 Mira Keilin
#29 Isola Hansson
#31 Signe Bergius
Barkarö F06 - BK30 F06 2-3
2019-09-21 18:47
Knapp seger mot serieledarna Barkarö på bortaplan med 3-2. BK började matchen bäst och hade flera chanser och till slut trillade målen in. Vi gick upp till en 3-0 ledning innan Barksrö tog över det mesta av spelet och sakta kunde reducera ledningen till 3-2 men våra tjejer kämpade hårt sista 10 minuterna för att hålla ledningen och det lyckades vi med. Alla tjejer gjorde sitt absolut bästa även om samspelet stundtals inte fungerade som vi ville men så stod ju också serieledarna för motståndet. Båda lagen låg tätt på motspelarna och det gavs inte många tiondelar från något håll för att kunna spela fin  fotboll. Vi vann till slut och det är jag jättenöjd med.  
2 min BSK får hörna som Wilma D plockar ner.
3 min BK frispark som Tilly skjuter men bollen går just utanför stolpen.
7 min ett mycket fint anfalla på vänsterkanten Wilma D -> Mira -> Signe -> Alice -> Signe och ett fint inlägg där Isola skjuter ett hårt skott, tyvärr utanför.
9 min ännu ett fint BK anfall Tilde -> Tilly -> Isola och ett inlägg som BSK rensar bort.
10 min Isabell spelar fram Isola som skjuter på en täckande back men Melina hinner ta returen och petar bollen i mål, 0-1.
Efter målet blir det mycket spel på mittfältet och inte några rejäla målchanser åt något håll.
20 min Bra BK anfall på högerkanten och ett fint inlägg som målvakten rusar ut och fångar.
28 min BK hörna som Signe skjuter högt men tätt intill mållinjen, målvakten hoppar och lyckas peta bollen men den tar i bakre stolpen och studsar in i mål, 0-2. Mycket fin hörna.
33 min BK hörna från Tilly som Alice tar ner och klägger tillbaka bollen till Mira som skjuter just över från ett bra läge.
40 min Ebba rensar bort bollen långt upp på BSK planhalva och där hinner Isola före sin back och kommer fri. Isola lägger bollen lugnt till höger om målvakten in i mål, 0-3.
45 min BK inkast som vi slarvar bort och flera BSK spelare rusar mot BK målet. De får tag i bollen och skjuter den vid sidan av Wilma, 1-3.
Inför 3:e perioden befarade vi en stark BSK press för att kunna komma ifatt målmässigt och vi gick ner på 4 backar. Det visade sig helt rätt och BSK kom i den ena anfallsvågen efter den andra. Flera gånger slog de för långa bollar mot BK målet som Wilma kunde plocka upp.
BK var nu under stor press och vi lyckades inte ta hand om bollen och lugna ner spelet.
60 min ett av ett fåtal BK anfall där Melina får tag i bollen på vänsterkanten och rundar sin back men inlägget plockar målvakten.
65 min BSK hörna som går över Wilma och en BSK anfallare kan nicka bollen i ribbans underkant och in i mål, 2-3.
Våra tjejer kämpade vidare med bra markering och vi försökte spela upp bollen men hela BSK laget jobbade för en kvittering.
71 min Alice kastar ett inkast till melina som tar ner bollen och skjuter tätt utanför bottre stolpen.
Våra hårt kämpande tjejer lyckas hålla undan och vinner med 3-2 mot serieledarna på bortaplan det var mycket bra gjort och starkt jobbat.
Efter 5 matcher har vi 4 segrar och bara en förlust så  tjejerna har gjort en mycket bra höstsäsong. Det är alltid kul att spela mot BSK som alltid försöker att spela fin fotboll, är justa och mycket trevliga. Det var kul att se att alla kramade om varandra efter den tuffa men mycket ärliga matchen. Ännu en gång, tack för en bra och spännande match och att vi till slut vann gör det ju bara roligare.
/Thomas  

<< Tillbaka

Spelade matcher
 
 
Föreningens Sponsorer