Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Västerås BK30
Fotboll
F06

Barkarö SK F07/06 Vit
6 - 1
Västerås BK 30 F06
Barkarö SK F07/06 Vit6 - 1Västerås BK 30 F06

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:sön 08 september, 10:00
Plats:Barkarö IP
Tävling:
Matchnummer: 213172015
Samling:09:15
Trupp:#2 Tilly Deighton
#7 Ebba Lindblad
#10 Melina Amanuel
#11 Isabella Harman
#14 Thea Kvam
#17 Amanda Faramarzi
#20 Emily Faramarzi-Alldén
#25 Mira Keilin
#27 Ophelia Dahl
#32 Tyra Messing
#33 Vanna Thornberg Jähresten
#35 Lovisa Söderbäck
#37 Svea Felicetta Pontillo
#38 Selma Güclü-Nordin
#40 Nora Lundgren
Barkarö F07/06 - BK30 F06 vit 6-1
2019-09-09 12:25
Barkarö tog en säker 6-1 seger mot oss i söndagens match. De fick en bra start med mål i första minuten och sedan spelade de den bästa fotbollen jag sett i år. Önskar att vi kunde lugna ner vårat spel, ta de fria ytorna, prata med medspelarna, slå fina passningar, koncentrerade mottagningar och ta nya förflyttningar. Jag vet att vi kan om vi bara tar det lite lugnt. I matchen så var det Barkarö som gjorde allt detta och det såg så lätt ut. Vi fick hela matchen jaga dem när de rullade runt bollen och tyvärr slog vi ofta bort bollen i ren stress. Nu får vi försöka förbättra spelet till matchen mot Skiljebo. Kämpatakterna var det som vanligt inget fel på.
I 1 min kommer Barkarö i ett fint anfall och avslutar med ett hårt skott som Isabella räddar men vi hinner inte slå bort returen och deras anfallare skjuter bollen i mål, 1-0. En riktig kalldusch för oss.
11 min tar Isabella ett skott och skjuter en lång utspark som går till Melina som springer ifrån sin back och petar bollen till höger om målvakten, 1-1. Nu kändes det som om vi var lite på gång men i 16 min kom Barkarö i ytterligare ett bra anfall och skjuter ett skott från nära håll som Isabella täcker men bollen studsar över henne och igen är Barkarö-tjejerna snabbare framme på returen och kan lägga bollen i mål, 2-1.
I 18 min kommer Barkarö i ett nytt anfall, denna gång på vänsterkanten och skjuter ett hårt lågt skott som inte vi får bort och på returen kan de göra mål, 3-1.
I andra perioden jämnar vi ut spelet lite men vi får inte till något fint samspel. det är mycket snabba passniingar som inte går till rätt address och många rensningar i stressade lägen. Det blir inte mycket prat och hjälp till den som har bollen. Alla tjejerna var irriterade över att vi inte kunde få igång spelet och det var mycket snack mellen tjejerna på bänken men inte så mycket när de kom ut på planen där det verkligen behövdes.
I 27 min kommer Barkarö fram och skjuter ett hårt skott invid höger stolpe, 4-1.
BK har inte många målchanser då Barkaröförsvaret jobbar mycket hårt för att stoppa alla försök. I 37 min får vi en frispark och ett bra skott på mål men målvakten räddar.
I 45 min passar Ophelia till Tilly som fintar sin back och lägger ett fint inlägg mot Vanna som lite trängd inte får ren träff på bollen som går just utanför. Där var det väldigt nära.
I 49 min har vi ett bra samarbete mellan Ophelia som passar till Tilly som förlänger bollen till Melina men målvakten hinner ut och blockerar skottet.
I 65 min kommer Barkarö i ett nytt anfall, denna gång på vänsterkanten och skjuter ett hårt skott rakt upp i höger insida av burgaveln, 5-1.
I 67 min passar Ophelia till Vanna som skjuter och målvakten gör en jätteräddning till hörna som tyvärr blir resultatlös.
I 70 min anfallen barkarö och från bra läge mitt framför mål skjuter de ett hårt skott som Isabella räddar men returen får vi inte bort och Barkaröanfallaren kan skjuta bollen i mål, 6-1.
Matchen slutade 6-1 till Barkarö och vi gick in i försvarsläge alltför ofta utan att kunna ställa om och själva hålla i bollen och skapa fina anfall. Det blev många resnningar och snabba passningar som inte gick fram vilket gjorde att Barkarö kunde lätt återerövra bollen.
Alla kämpade så gott de kunde men det var besvikna och lite tjuriga tjejer som snabbt åkte hem från matchen. Vi måste träna mer på att hålla i bollen och vara mer aktiva utan boll. Med tiden skall vi bli bättre än Barkarö. Vi kan om vi bara vill och om vi tar det lite lugnare. Tack för en kämparmatch. /Thomas

 

<< Tillbaka

 
 
Föreningens Sponsorer