Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Västerås BK30
Fotboll
F06

Västerås BK 30 F06
9 - 1
Västanfors IF FK F06
Västerås BK 30 F069 - 1Västanfors IF FK F06

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:tor 27 juni, 19:30
Plats:Ringvallen 1
Tävling:
Matchnummer: 213168041
Samling:18:30
BK30 F06 - Västanfors F06 9-1
2019-07-02 11:49
Det blev storseger i sista seriematchen för det vita laget i den gröna serien mot Västanfors hemma på Ringvallen. Matchen slutade med seger för BK med 9-1 och BK-tjejerna hade kontroll på matchen från första till sista minuten. Studtals var det mycket bra spel, vi försökte hela tiden spela ett bra och vägvinnande passningsspel. Denna gång satt också många skott på mål vilket gjorde att målen ramlade in i en jämn ström. Bra spel som vi tar med oss till cupen i Torsby i början av augusti.
Tjejerna började i ett högt tempo och pressade tillbaka Västanfors som knappt kom över halva planen.
I 1min kommer BK i ett anfall och Isola skjuter utanför, minuten efter kommer Isabell i skottläge men bollen går rakt på målvakten. Vi tar utsparken och Alice skjuter ett hårt skott i stolpen.
I 5 min kastar Alice ett långt inkast till Isola som vänder bort sin back och skjuter bollen bredvid målvakten, 1-0.
I 8 min får Tilly en bra passning av Alice och Tilly springer runt på högerkanten och slår ett inlägg till Isabell som skjuter men målvakten reflexräddar och på returen håller sig Isola framme och skjuter bollen i mål från två meter, 2-0.
I 11 min kommer Tilly runt igen på högerkanten och slår ett fint inlägg till Ophelia som skjuter bollen mot mål men målvakten hinner ta skotten och returen går till Isola som skjuter bollen intill vänster stolpe, 3-0. Hattrick av Isola igen, förrra gången var mot Arboga.
I 15 min slår Isabell en fin djupledsboll till Melina som springer igenom och skjuter bollen intill vänster stolpe från lång håll, 4-0. Bk hade det mesta av spelet och alla bra målchanser och det kunde varit fler mål frammåt. Nu har vi börjat sätta skotten på mål vilket gjorde att vi fick några fina lägen på returer vilket gav några mål.
I 28 min kommer Västanfors i ett ströanfall och lyckas skjuta bollen invid höger stolpe, otagbart för Wilma, 4-1.
I 33 min slår Tilly ännu ett mycket bra inlägg som landar mitt i straffområdet, denna gång till Alice som skjuter bollen i mål, 5-1.
I 37 min har Ophelia och Isabell ett fint passningsspel där Ophelia till slut spelar snett innåt bakåt till Isabell som skjuter bollen vid sidan av målvakten, 6-1.
Minuten efter sticks bollen in till Melina i straffområdet av Wilma L. Melina skjuter snabbt bollen bredvid målvakten och in i mål, 7-1.
I 43 min får Melina bollen, hon fintar sin back och skjuter bollen intill höger stolpe utom räckhåll för en hårt kämpande och mycket bra Västanforsmålvakt, 8-1. Ett hattrick av Melina också i denna match.
I 58 min  slår Tilly ett inlägg som Alice nickar utanför.
I 61 min passar Ophelia till Alice som lägger fram bollen till Isabell som kommer fri men tyvärr rullar bollen någon cm utanför stolpen.
I 68 min får BK straff då en Västanforsspelare tar bollen med handen. Wilma D lägger staffen stanhårt ribba ner och fastställer slutresultatet till 9-1. Tack för en välspelad och rolig match, nu blir det sommarlov. Vi ses den 24/7 för träning igen. Glöm inte hemmaträningen som ni fått. Ha en skön sommar. / Thomas


<< Tillbaka

 
 
Föreningens Sponsorer