Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Västerås BK30
Fotboll
F06

Västerås BK 30 F06
3 - 0
Eskilstuna United DFF F 06
Västerås BK 30 F063 - 0Eskilstuna United DFF F 06

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:sön 16 juni, 16:30
Plats:Ringvallen 1
Tävling:
Matchnummer: 213166026
Samling:15:30
Trupp:#2 Tilly Deighton
#9 Tilde Jexby
#10 Melina Amanuel
#11 Isabella Harman
#15 Isabell Svensson
#16 Alma Norling
#22 Lova Jonsson
#25 Mira Keilin
#27 Ophelia Dahl
#29 Isola Hansson
#31 Signe Bergius
#38 Selma Güclü-Nordin
BK30 F06 - Eskilstuna United F06 3-0
2019-06-19 09:30
En skön seger för det svarta laget i den röda serien i sista matchen för våren. Vi var det bättre laget hela matchen och spelade stundtals mycket bra forboll med mycket passningar och massor med löpningar på fria ytor. Dessutom så kämpade tjejerna hårt hela matchen som vanligt. Bästa matchen hittills tycker jag.
I 1 min kommer Tilly runt på kanten men målvakten tar inlägget.
I 7 min får BK till ett bra kombinationsspel, Alma - Ophelia - Tilde - Tilly - Melina - Ophelia som avslutar med skott på mål som målvakten räddar.
Minuten efter anfaller vi igen och Melina avslutar med ett skott från nära håll, 1-0.
I 9 min kommer BK i ett anfall som Ophelia avslutar med ett skott men en back hinner imellan och skarvar till hörna som blir resultatlös.
I 15 min får vi en hörna som Tilly slår och vi är nära att få in bollen.
Nu följer en period på 10 minuter där det är väldigt mycket spel på mittplanen och inte några riktiga avslut från något lag. Perioden slutar 1-0.
I 26 min håller sig Tilde framme men närskottet går över.
I 28 min snappar Tilly åt sig en crossboll och spelar in till Tilde som skjuter över. Minuten efter kommer Isabell runt på högerkanten och skjuter ett hårt skott som målvakten räddar.
I 37 min tar en EU-spelare av någon anledning upp bollen med händerna inom straffområdet och vi får straff. Tyvärr slår vi straffen över.
I 38 min springer Isabell igenom men skottet går över.
I 43 min får Signe en långboll av Isabell men skottet går utanför.
I 45 min passar Isabell ut bollen till Ophelia som skjuter på ett tillslag mot bottre stolpen men bollen går just utanför.
Efter två perioder står det 1-0.
I 53 min tar Melina emot en utspark och lyfter bollen över sin försvarare till Ophelia som lyfter bollen tillbaka till Melina som kommer fri och skjuter bollen i mål, 2-0. Det var vi verkligen värda.
Efter målet kommer BK i flera mycket fina anfall med bra samspel och många passningar. Vi använder båda kanterna för att spela upp bollen från försvaret genom mittfälten till våra anfallare. Alla mittfältarna följer med upp i anfallen så vi kommer på bred front när vi anfaller.
I 60 min biter vi oss fast i EU straffområde och har flera skott på mål som räddas av backar och målvakten. Bollen studsar ut till Ophelia som skjuter bollen i mål, 3-0.
I 70 min passar Ophelia till Tilly men skottet går utanför.
I 72 min vänder Melina runt 180 grader och lägger bollen till Isola men skottet går just utanför.
Matchen slutar 3-0 och jag tycker det var det bästa spel vi presterat i år. Alla var med och ville ha bollen, det var mycket prat och alla hjälpte varandra. En mycket kul match att titta på. Grattis till segern tjejer den var ni verkligen värda. / Thomas.
 

<< Tillbaka

 
 
Föreningens Sponsorer