Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Västerås BK30
Fotboll
F06

Tillberga IK Fotboll F05 /Romfartuna GIF
4 - 0
Västerås BK 30 F06
Tillberga IK Fotboll F05 /Romfartuna GIF4 - 0Västerås BK 30 F06

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:mån 10 juni, 19:00
Plats:Hubbovallen
Tävling:
Matchnummer: 213166021
Samling:18:00, Hubbovallen i Tillberga
Trupp:#2 Tilly Deighton
#3 Alice Niemelä
#5 Bella Carlzon
#8 Wilma Delerud
#9 Tilde Jexby
#10 Melina Amanuel
#15 Isabell Svensson
#16 Alma Norling
#22 Lova Jonsson
#24 Alva Pettersson
#25 Mira Keilin
#29 Isola Hansson
Tillberga F05 - BK30 F06 4-0
2019-06-12 14:25
Dags för en bortamatch som på förhand skulle bli hård, tuff och jämn. Tillberga har ett mycket bra F05-lag som vi har haft svårt för tidigare. Båda lagen försöker spela ett bra passningsspel och idag lyckades Tillberga lite bättre med detta och vi fick ibland jaga dem mer än vi kunde få dem att jaga oss. det var mycket spel på mittfältet och båda försvaren markerade bort sina motståndare. Tillberga hade ett litet spelövertag hela matchen och var lite farligare i sina anfall vilket skulle avgöra matchen till deras fördel till slut. Matchen slutade 4-0 till Tillberga.
I 6 minuten får BK en hörna och ett fint skott från Isola räddas av målvakten. Nu kom en 8-minutersperiod då inget av lagen kom fram till några vassare chanser. Mycket spel på mittplan och vi bytte bollar med varandra. Bättre försvarsspel än anfallsspel.
I 14 min kommer Tilly runt på högerkanten och spelar in mot Melina men målvakten kastar sig och bryter bollbanan.
I 20 min kommer Tillberga upp i ett farligt anfall och skjuter ett bra skott som Wilma reflexräddar och returen skjuter de utanför. Minuten efter kommer Alice upp i ett anfall och skjuter från 25 meter men skottet går just över.
I 23 min får Melina bollen och vänder bort sin back, skott bot bottre stolpen men målvakten slänger sig och räddar till hörna som blir resultatlös. Perioden slutar 0-0.
I andra perioden kommer Tillberga ut starkare och vi har svårt att hinna med att passa bollen. Flera bollar missar medspelaren och vi får jaga mycket hårdare.
I 29 min kommer Tillberga fram och vi måste rensa till hörna. Hörnan slås bra in i vårt straffområde men skottet från Tillbergaanfallaren går utanför.
I 31 min kommer Tillberga runt på vänsterkanten och får in ett bra inlägg som de skjuter ett hårt skott på, Wilma räddar igen. Nu blir Tillberga farligare och farligare. De har bättre markering och ligger på oss hela tiden, ger oss inte tid att spela fina passningar.
I 41 min kommer Tillberga i ett massivt anfall med flera spelare och de skjuter från straffpunkten till vänsterom Wilma som slänger sig och tippar bollen men inte bättre än att den tar i stolpen och går i mål, 1-0, där hade vi lite otur.
I 45 min kommer BK i ett anfall och Alice skjuter över i ett bra läge.
I 48 min Skjuter Tillbergamålvakten en lång utspark som går fram till en anfallare, hon fintar sig förbi och skjuter bollen otagbart intill höger stolpe, 2-0. Minuten efter anfaller BK och Alice passar till Tilde som skjuter utanför. Vi jobbar mycket bra men kommer ofta in i ett försvarsspel där vi är bra på att stoppa motståndarna men då också har svårt för att ställa om och ta fria ytor för att underlätta vårt eget passningsspel. När vi blir stressade hamnar vi lätt i detta läge. Något vi måste träna bort så fort som möjligt. Perioden slutar med 2-0 till Tillberga.
I 58 min skarvar Melina bollen förbi sin försvarare  men skottet går utanför.
I 63 min kommer Tillberga i ett nytt massivt anfall med mycket spelare och de skjuter bollen i mål, 3-0.
I 65 min springer Tillbergayttern förbi på vänsterkanten, bryter in och kan skjuta bollen hårt invid stolpen, 4-0.
I slutet av matchen kommer vi i några framstötar men både Melinas och Isolas skott går utanför. Matchen slutar 4-0 till Tillberga och våra tjejer var lite deppade men jag anser att vi gjorde en mycket bra kämpamatch mot det bästa laget hittills. Tillberga är mycket solida och har ett samlat försvar som spelar tufft och mycket bra ihop vilket inte gav våra tjejer de där extra tiondelarna som vi behöver för att få skotten på mål. Detta var en bra match mot ett mycket bra motstånd där vi kunde lära oss mycket av hur vi skall gå vidare med vår fotboll framöver. Vi mötte ju också ett 05-lag, det skall vi absolut inte glömma.
Tack för en rolig och spännande match och ni gjorde det riktigt bra. / Thomas  


<< Tillbaka

 
 
Föreningens Sponsorer