Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Västerås BK30
Fotboll
F06

Västerås BK 30 F06
2 - 6
Barkarö SK F06 Blå
Västerås BK 30 F062 - 6Barkarö SK F06 Blå

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:sön 16 juni, 10:30
Plats:Ringvallen 1
Tävling:
Matchnummer: 213168032
Samling:09:30
Trupp:#5 Bella Carlzon
#7 Ebba Lindblad
#11 Isabella Harman
#13 Wilma Larsson
#14 Thea Kvam
#17 Amanda Faramarzi
#21 Alva Kulin
#24 Alva Pettersson
#32 Tyra Messing
#33 Vanna Thornberg Jähresten
#35 Lovisa Söderbäck
#37 Svea Felicetta Pontillo
#40 Nora Lundgren
BK30 F06 - Barkarö F06 2-6
2019-06-19 08:35
En spelmässigt jämn match där Barkarö var mer effektiva i sina avslut gav ett slutresultat 2-6 för det vita laget i den gröna serien. Det var mycket spel på mittplanen och vi hade svårt att få igång passningsspelet. Ännu en match där vi har svårt att ställa om från försvarsspel till anfallsspel men tjejerna kämpade som vanligt hela matchen och gav aldrig upp.
I 3 min kommer BK i ett anfall som Lovisa S avslutar med ett skott över. Barkarö kontrar och kommer igenom vårt försvar, Isabell räddar första skottet men returen skjuter de i mål, 0-1. Isabell och Svea  ställde upp för laget som målvakter när de ordinarie målvakterna var bortresta och sjuka.
I 8 min anfaller BK på vänsterkanten  och Wilma försöker finta sin back men backen rensar undan bollen.
I 11 min kommer BSK i ett anfall som Alva bryter till hörna. Minuten efter slår Lovisa en fin boll till Tilly som springer igenom BSK-försvaret men målvakten hinner ut och räddar till hörna.
I 14 min anfaller BK igen med fint passningsspel. Ebba passar Tilly som lägger en boll fram till Isola som passar bakåt till Ebba som skjuter men målvakten räddar. BSK kontrar och Isabell gör en kanonräddning. Minuten efter kommer BSK i ett nytt anfall och Isabell räddar skottet igen.
I 16 min passar Ebba till Svea, Tilly springer på kantan men passningen blir för hård och hon hinner inte ifatt bollen.
I 18 min kommer BK i ett fint anfall där Isola spelar till Tilly som passar tillbaka till Isola, hon vänder runt och passar Ebba som rullar ut bollen till Lovisa som skjuter utanför.
I 22 min bra BK anfall med fina passningar mellan Ebba, Isola och Tilly. Svea avslutar med ett hårt skott utanför. BSK kontrar och kommer helt fria mot Isabell och lägger bollen lugnt otagbart invid ena stolpen, 0-2. Minuten efter skjuter BSK ett hårt skott som går utanför.
En jämn period med bra chanser från båda lagen men BSK var effektivare och vi har svårt att träffa mål på våra avslut.
I 26 min anfaller BSK och det blir struligt i vårt straffområde. Vi får inte bort bollen och BSK kan skjuta bollen i mål från nära håll, 0-3. Där var vi lite för snälla som inte rensade undan bollen.
I 28 min kommer BK i ett fint anfall Ebba spelar upp till Alva K som lägger ut bollen till Vanna som skjuter tätt över ribban.
I 29 min skjuter BK en lång frispark mot Vanna och Wilma men BSK-backen hinner före. Vanna jobbar hårt och får tag på bollen som hon passar till Alva K som skjuter tätt över ribban.
I 31 Min passar Lovisa fram Ebba som skjter ett skott som touchar ribban. Minuten efter kommer vi fram igen och Wilma och Vanna spelar sig igenom BSK-försvaret men Vannas skott går utanför.
BK har några halvchanser men vi får inte skotten på mål. BSK springer igenom och Isabell räddar skottet.
Vi jobbar hårt och springer mycket men den sista passningen hittar inte fram eller så blir avslutet inte på mål, det måste vi bli mycket bättre på.
I 43 min kommer BSK i en ny kontring och skjuter bollen i mål, 0-4.
I 46 min får Tilly en bra långboll på högerkanten och springer förbi sin back och slår ett inlägg som målvakten räddar till hörna. Alva K slår hörnan och får tillbaka en retur och då lyfter hon bollen fint in till Isola som skarvar bollen i mål, 1-4. Äntligen.
I 49 min halkar Isabell oturligt när hon skall skjuta ut bollen och den går till en BSK-anfallare som lyfter bollen över Isabell och in i mål, 1-5.
I 52 min kommer BK i ett fint anfall Där bollen går från Ebba till Wilma till Isola som skjuter och Wilma är nära på returen. Minuten efter anfaller vi med en passning från Alva K till Vanna men BSK hinner imellan. Vanna jobbar tillbaka bollen och skjuter men skottet tar i stolpen.
I 58 min kommer BSK i ett fint anfall. Svea som står sista perioden räddar skottet men BSK är snabbare på returen och skjuter bollen i mål, 1-6.
I 64 min kommer BK i ett fint anfall där Ebba spelar Wilma som lägger över bollen till Isabell, hon passar till Lovisa som passar tillbaka till Isabell. Isabell avslutar med ett skott i krysset, 2-6
I sista minuten kommer BK i nytt anfall Tilly passar Isabellsom skarvar till Isola som lägger tillbaka bollen till Isabell. Skottet träffar stolpen uppe vid ribban. Där hade vi lite otur.
Matchen slutar 2-6 och BSK vann på att vara mer effektiva framför mål och att skotten oftast satt på mål.
Det blir nu mer träning på att träffa mål när vi skjuter. Då borde vi kunna göra massor av mål.
Tack för en bra och spännande match även om vi förlorade. Kul att ni andrig ger upp utan kämpar från första till sista minuten. / Thomas

<< Tillbaka

 
 
Föreningens Sponsorer