Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Västerås BK30
Fotboll
F06

Västerås BK 30 F06
3 - 1
Forsby FF/Kolsva IF
Västerås BK 30 F063 - 1Forsby FF/Kolsva IF

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:sön 02 juni, 10:30
Plats:Ringvallen 1
Tävling:
Matchnummer: 213168023
Samling:09:30
Trupp:#3 Alice Niemelä
#4 Simav Mohammad
#7 Ebba Lindblad
#9 Tilde Jexby
#11 Isabella Harman
#13 Wilma Larsson
#14 Thea Kvam
#17 Amanda Faramarzi
#20 Emily Faramarzi-Alldén
#22 Lova Jonsson
#24 Alva Pettersson
#30 Lovisa Pahlin
#31 Signe Bergius
#32 Tyra Messing
#34 Hilda Slettengren
#37 Svea Felicetta Pontillo
BK30 F06 - Forsby/Kolsva F05/06 3-1
2019-06-03 18:42
BK30 F06 vita laget spelade sin bästa match i gröna serien för säsongen mot ett tufft Forsby/Kolsva F05/06 och vann med 3-1. Bra inställning hela matchen fast vi spelat Fibra cup torsdag till lördag och flera av tjejerna hade 7 tuffa matcher i benen. Alla tjejerna gjorde sitt absolut bästa och kämpade hela matchen, dessutom spelade de en bra fotboll och hade mycket roligt på planen. En riktig spännande och rolig match att se på.
2 min BK anfaller med ett fint passningsspel mellan Tilde och Wilma L där Tilde avslutar med ett skott just utanför.
I 4 min tacklas Alva P ojuste omkull och vi får frispark som Ebba lägger ut på kanten till Wilma som fastnar på två försvarare.
I 7 min får Amanda en fin passning av Alva P men hårt tagen av Forsbyförsvaret får hon inte till ett avslut. Minuten efter bryter Tilde ett uppspel och driver upp bollen på högerkanten, dribblar bort sin back och slår ett inlägg men Wilma hinner inte riktigt fram. Signe erövrar bollen och spelar fram Amanda men Forsby bryter.
I 10 min kommer Forsby i ett fint anfall och skottet räddar Isabella till hörna som blir resultatlös. Minjuten efter kommer Isola igenom på högerkanten men blir fälld och vi får frispark som Tilde slår till Lova som skjuter precis utanför.
I 13 min springer Isola igenom igen men skottet går just ovanför ribban. Lova slår en långboll i mitten som Isola jagar på och målvakten rusar ut får bort bollen som går till Signe som skjuter bollen över försvaret och målvakten in i mål, 1-0.
Nu är det mycket spel och fina anfall från BK-tjejerna, Isola driver upp bollen rundar sin back och skjuter ett hårt skott som målvakten räddar till hörna. Tilde tar hörnan och passar till Isola som lägger tillbaka bollen till Tilde som lyfter bollen mot bottre stolpen men målvakten räddar.
I 18 min får Forsby en hörna som de lyfter in mot mål men deras skott går utanför.
I 21 min driver Tilde upp bollen på högerkanten och slår ett inlägg till Wilma men skottet blockeras av Forsbyförsvaret, bollen studsar ut och Isola snor åt sig bollen och skjuter i ribban.
I 23 min kommer Forsby i ett fint högeranfall och deras anfallare får till ett kanonskott rakt upp i krysset, helt otagbart för Isabella, 1-1. BK hinner med ett par anfall till innan periodpausen men skotten går utanför. Perioden slutar 1-1.
BK börjar andra perioden mycket bra och har flera bra lägen men tyvärr storspelar Forsbys målvakt.
I 29 min kommer Signe fram på vänsterkanten och slår ett mycket fint inlägg som Wilma håller sig framme på men den lugna bredsidan går några centimeter utanför stolpen. Minuten efter slår Ebba en frispark från egen planhalva som Lova tar ner vänder runt, springer igenom försvaret och skjuter ett bra skott som målvakten tippar till hörna. Tilde tar hörnan och spelar kort till Wilma som lägger bollen tillbaka till Tilde. Istället för att lyfta in bollen mot mål så lurar Tilde försvaret genom att passa bollen till Wilma som skjuter men bollen studsar på ett Forsbyben och går till ny hörna som blir resultatlös.
I 34 min kommer Forsby i ett  anfall men skjuter över. Ebba slår utsparken till Tilde som lägger in bollen framför mål och i röran får vi till två snabba avslut men det första reflexräddar målvakten och det andra skottet tar i stolpen. Där hade Forsby tur.
I 36 min kommer Forsby fram till ett fint skott som Isabella kastar sig och tippar till hörna.
BK har nu bollen mycket och tjejerna spelar fram på båda kanterna Signe, Alva P, Thea K och Amanda på vänsterkanten och Tilde, Tyra, Isola, Emily och Wilma på högerkanten. I mitten höll Ebba och Lova ordning på alla Forsbyanfall som oftast kom centralt i banan. Isola bryter ett uppspel och passar Tilde som lägger fram bollen till Wilma men skottet räddar målvakten. Alva P spelar upp bollen till Signe som förlänger bollen till Amanda som skjuter in bollen till Isola men en back får fram en fot och styr undan bollen. Emily bryter ett uppspel och passar in till Lova som lägger ut bollen till Wilma. Wilma vänder runt och lägger tillbaka bollen till Lova men skottet går över. Nu är det mycket fina kombinationer över hela planen.
I 41 min Tyra spelar upp till Tilde som lägger in bollen centralt till Lova, hon lägger en djupledsboll till Wilma som slår ett fint inlägg men Isola kommer en tiondels sekund för sent. Nu är vi värda ett mål.
I 44 min kommer Forsby fria med Isabella som rusar ut och gör en kanonräddning. Två minuter senare skjuter Forsbyanfallaren ett mycket bra skott som Isabella reflexräddar till hörna.
I 47 min spelar Signe till Isola som skarvar bollen vidare till Wilma, hon spelar tillbaka bollen till Isola som skjuter men målvakten räddar.
I 50 min springer Signe förbi Forsbys högerback och viker in mot målet skotet går under målvakten alldeles intill stolpen, 2-1.
BK-tjejerna startar 3:e perioden med full fart framåt och många fina kombinationer, Tilde skjuter målvakten räddar, Lova skjuter över, Isola skjuter målvakten räddar, Lova plockar ner en utspark från Forsby och spelar ut till Amanda som slår en fin passning till Isola som fastnar i Forsbyförsvaret.
I 70 min slår Tilde ett inlägg till Isola som vänder runt och skjuter bollen hårt upp i krysset, otagbart för målvakten, 3-1. Sista chansen får Isola efter en kanonpassning från Tilde men målvakten kastar sig och tippar bollen till hörna. Matchen slutar 3-1 till BK och tjejerna har gjort säsongens klart bästa match. det var spännande hela tiden och mycket skönt när vi satte 3-1. Alla tjejerna kämpade som vanligt men denna gång hade vi mycket av spelet och alla ville verkligen göra sitt bästa. Det lovar gott inför nästa match som är mot BK30 F07 nästa helg. Tack för en supermatch, tjejer. / Thomas<< Tillbaka

 
 
Föreningens Sponsorer