Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Västerås BK30
Fotboll
F06

Västerås BK 30 F06
1 - 5
Gideonsbergs IF F06 Blå
Västerås BK 30 F061 - 5Gideonsbergs IF F06 Blå

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:sön 12 maj, 10:30
Plats:Ringvallen 1
Tävling:
Matchnummer: 213168010
Samling:09:30
Trupp:#2 Tilly Deighton
#11 Isabella Harman
#13 Wilma Larsson
#14 Thea Kvam
#15 Isabell Svensson
#17 Amanda Faramarzi
#20 Emily Faramarzi-Alldén
#21 Alva Kulin
#22 Lova Jonsson
#30 Lovisa Pahlin
#31 Signe Bergius
#32 Tyra Messing
#33 Vanna Thornberg Jähresten
#34 Hilda Slettengren
#37 Svea Felicetta Pontillo
#38 Selma Güclü-Nordin
BK30 F06 vit - Gideonsberg F06 1-5
2019-05-12 19:25
Andra matchen för vita laget spelades hemma på Ringvallen mot GIF F06. I två perioder en jämn match där GIF hade ledningen med 2-1. I tredje perioden tappade vi lite fokus under några minuter och GIF kunde göra 3 mål vilket gav ett slutresultat på 1-5. Vi spelade ett bra försvarsspel men hade svårt att växla över till anfallsspel när vi erövrade bollen. Många bollar sköts bara bort och flera passningar hittade inte rätt mottagare. Vi får jobba mer med detta på kommande träningar. 
I 2 min får GIF en hörna som Alice räddar och returen skjuter de över. Alice var mycket lojal och ställde sig i målet när Isabellas skadade tumme inte är helt bra. Alice gjorde en jättematch mellan stolparna.
I 4 min GIF anfaller och Hilda bryter till hörna och GIF skjuter bollen utanför. 
I 5 min kommer BK i ett anfall där Vanna slår ett inlägg men vi hinner inte fram utan målvakten tar bollen.
I 6 min får GIF en hörna som blir resultatlös. Minuten efter kommer BK i ett bra anfall där Lova passar till Vanna som slår bollen vidare till Wilma L men GIF täcker bort skottet.
I 12 min driver Tilly fram bollen på högerkanten och slår ett inlägg till Vanna som skjuter men målvakten räddar.  Tre minuter senare kommer Tilly fram igen och fintar denna gång två GIF tjejer innan hon slår ett inlägg till Amanda som skjuter, målvakten räddar.
I 19 min kommer GIF på vänsterkanten men Tilly jagar anfallaren så att Alice kan rädda bollen. Minuten efter får Vanna en passning av Isabell och får med sig en hörna som Tilly skjuter men GIF rensar undan.
I 21 min kommer GIF igenom och skjuter ett hårt skott nere vid högra stolpen men Alice slänger sig och räddar.
I 23 min anfaller BK genom Tilly som passar Vanna som lägger bollen över till vänster till Amanda men GIF täcker undan. I sista minuten passar Emily Vanna men målvakten hinner före och tar bollen.
Perioden slutar 0-0.
I 26 min får GIF en hörna som vi rensar undan. Minuten efter kommer GIF i ytterligare ett anfall men Alice räddar skottet. Nästa GIF anfall bryter Hilda till hörna som GIF slår bakom målet.
I 30 min kommer GIF-anfallaren fri efter slarv i BK försvaret men skottet går rakt på Alice som räddar. Nu är det mycket GIF anfall även om de mest skjuter utanför eller rakt på Alice.
I 32 min driver Lova bollen på mittplan och passar till Alva K som skjuter men tyvärr utanför, ett bra läge för oss. Minuten efter kommer GIF i en massiv attack och vi får inte bort bollen i vårt straffområde. GIF får flera chanser att göra mål och till slut kan de skjuta bollen invid höger stolpe otagbart för Alice och det blir 0-1.
I 39 min ger ett inkast för GIF en hörna som de lägger in i straffområdet och deras vollyskott går tätt över. 
I 41 min skjuter Alice en lång utspark som Tilly tar ner och passar Vanna som skarvar bollen vidare till Isabell. Hon vänder helt om och skjuter bollen i mål intill vänster stolpe, 1-1. Ett mycket bra och snabbt anfall med ett säkert avslut, bra gjort.
I 45 min driver Selma fram bollen och passar Vanna men vi hinner inte få till något avslut då bolle slås bort av GIF-försvaret.
I 50 min får GIF en hörna som de slår mycket nära mållinjen, Alice går upp men får inte helt tag i bollen som studsar ner och GIF kan knäa in den till 1-2. Mycket surt när det bara var 15 sekunder kvar av andra perioden.
I 52 min missar Alice en utspark som går rakt till GIF anfallet men hon räddar skottet som kommer. Minuten efter går Tyra in hårt och resolut mot GIF anfallaren och räddar skottet till hörna som vi rensar bort.
I 54 min kommer GIF igenom vårt försvar och kan skjuta bollen i höger burgavel och tar ledningen, 1-3. Två minuter senare är det dags igen och vi orkar inte hålla bort GIF-spelarna som kommer igenom och lyfter bollen till höger under ribban, 1-4. Nu går det lite för lätt för GIF att komma igenom vårt försvar och vi måste tagga till igen.
I 58 min kommer GIF fram och skjuter och Alice räddar, GIF kommer i ett nytt anfall och denna gång kan de lägga bollen vid sidan om en utrusande Alice, 1-5.
I 61 min kommer Wilma L med bollen och hon passar Lova som lägger tillbaka en bra boll till Wilma som springer igenom GIF försvaret men målvakten reflexräddar skottet.
I 67 min passar Selma till Vanna som tyvärr skjuter rakt på målvakten. Två minuter senare passar Tilly till Isabell som skjuter i stolpen. Den hade inte målvakten klarat om den gått innanför stolpen.
I 74 min vinner Signe ännu en kamp på mittfältet och passar till Isabell som skjuter och målvakten räddar, Wilma L rusar på returen men målvakten lyckas rädda även detta skott.
Matchen slutar 1-5 och jag är nöjd med insatsen från alla tjejer. Vi kämpade hårt och alla gjorde sitt absolut bästa mot ett lite bättre motstånd. Vi fick aldrig lugn och ro att bygga upp ordentliga anfall med flera spelare med framme utan kom oftast i en- eller tvåmansanfall.
Vi måste framöver träna på omställningar från försvarsspel till anfallsspel och lära oss att ta mer fria ytor när vi har bollen. Nu står vi lite halvmarkerade hela tiden och får då inte tid att ta emot bollen och leverera fina passningar. Kul att det finns en del att jobba vidare med. Tack för en bra och spännande match. Nästa helg är det Arboga borta på fredag för det svarta laget och Kolsva hemma för det vita på söndag.
 / Thomas<< Tillbaka

 
 
Föreningens Sponsorer