Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Västerås BK30
Fotboll
F06

Saltsjöbaden
6 - 0
Västerås BK30
Saltsjöbaden6 - 0Västerås BK30

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:lör 09 mars, 12:00
Plats:Skinnskateberg
Samling: Ringvallen
Aktivitetsinfo: Match mot Saltsjöbaden i
Skinnskattebergs inomhus håll
9 manna match 3x20 min
Matchen börjar 14.00
Första 9-mannamatchen i år.
2019-03-10 10:51
Vi fick en inbjudan från Saltsjöbadens IF att spela en träningsmatch uder deras träningsläger i Skinnskatteberg. Matchen spelades i den fina inomhushallen och Saltsjöbaden hade speciellt bett att få spela mot oss. En bra första match för oss mot mycket bra motstånd med bra fart och tufft spel.
Saltsjöbaden vann tillslut med 6-0 men våra tjejer gav dem ett hårt motstånd och kunde med lite tur ha gjort några mål.
Saltsjöbaden hade missat att kalla en domare så Hasse var snäll och hoppade in och gjorde en ovanligt bra och mycket rättvis insats.
Matchen började i ett snabbt tempo vilket var lite ovant för oss men tjejerna kom ganska snart in i matchen och bjöd på ett bra passningsspel. Det syntes att vi var spelsugna efter den långa vintern och alla tjejer gjorde sitt absolut bästa.
I 6 minuten kom BK i en kontring och Tilde skjuter ett bra skott men den mycket duktiga Saltsjöbadsmålvakten räddar skottet. Spelet böljar fram och tillbaka med lite halvchanser från båda håll.
I 8 minuten fick BK sin första hörna efter en bra press mot Saltsjöbadsförsvaret men vi kom inte till något avslut. Minuten efter är Isola framme och skjuter men målvakten räddar. Saltsjöbaden kontrar och Nora som stod första och andra perioden gjorde en jätteräddning.
I 10 minuten spelade sig Saltsjöbaden igenom på mittfältet och fick ett bra skottläge, Nora räddar skottet men på returen gör de otagbart 1-0.
Mycket spel på mittfältet och Saltsjöbaden har de vassate chanserna när de kommer fram. I 13 minuten får deras bästa utespelare på ett bra långskott som går i mål intill höger stolpe 0-2.
Vi håller spelet uppe bra på mittfältet men Saltsjöbaden kommer med fler spelare i sina anfall. Våra anfall är snabba men med oftast bara en eller två spelare vilket är lättare att avstyra för Saltsjöbadsförsvaret.
I 18 minuten kommer Saltsjöbaden i en massiv attack och vi lyckas inte få undan bollen som skuts i mål från nära håll 0-3.
Våra tjejer är mycket taggade när de går in till andra peroiden och håller fortfarande modet och spelet upp mycket bra.
I 21 minuten skapar BK ett bra passningsspel på högerkanten och Tilly skjuter ett bra och hårt skott som målvakten med mycket möda lyckas rädda till hörna. Minuten efter kommer Tilde igenom och skjuter bollen vid sidan av målvakten som lyckas få ut en tå och bollen går till hörna. Saltsjöbaden hade en mycket bra målvakt.
Det är mycket kamp och hårda men justa tag och inget lag vill vika ner sig. I 36 minuten kommer Saltsjöbaden runt på högerkanten och kan skjuta bollen förbi Nora, 0-4. Två minuter senare sätta vi under hård press av Saltsjöbaden som spelar ett bra passningsspel i vårt straffområde och vi lyckas inte få undan bollen utan de kan lätt peta bollen i mål invid vänster stolpe, 0-5. 
Andra perioden slutar med en 5-0 ledning för ett mycket bra spelande Saltsjöbaden.
I tredje perioden kommer vi igång bra och i 42 minuten slår vi ett bra högerinlägg men Alice är bara en halv meter från att lägga bollen i mål, lite otur där. Vi kämpar vidare och har flera bra anfall både till vänster och höger med vi kommer inte riktigt fram i klara chanser.
I 56 minuten kommer Saltsjöbaden runt på västerkanten och vi lyckas inte få bort bollen som de skjuter in bakom Isabella som står tredje perioden, 0-6. Måster påpeka att resultet inte speglar matchen som helhet då vi hade flera chanser att göra mål.
I 58 minuten skjuter Tilde ett hårt skott som går tätt över ribban och minuten efter är det Ophelia som skjuter ett långskott som målvakten kastar sig och tippar till hörna.
Matchen slutar med Saltsjöbadsseger med 6-0.
För att vara första matchen för året och att vi inte har spelat match tillsammans sedan sammanslagningen av BK30 F06 och VIK F06 så ser jag med stor tillförsikt och glädje fram mot kommande matcher.
Jag vill tacka alla tjejerna för att ni spelade en bra fotboll, kämpade hårt och aldrig gav upp. Nu ser jag fram mot nåsta match.
/Thomas

<< Tillbaka

Kommande matcher
Spelade matcher
 
 
Föreningens Sponsorer